Connect with us

Draft

DE-FENSE-GO! – Panthers draftértékelő

Történelmi tettet hajtott végre Marty Hurney azzal, hogy csak védőjátékosokat draftolt a 2020-as home office játékosbörzén. Mondjuk ha rápillantunk a keretre, akkor nem csoda, hiszen szinte a komplett defense távozott márciusban.

panthers.com

Sok szempontból izgalommal töltötte el az NFL-társadalmat a dolgok alakulása Charlotte-ban, hiszen nem csak a vezetőedző Matt Rhule az, aki a college-ból jött a profik közé, de a védőkoordinátor Phil Snow is. Bármennyire hihetetlen, a 64 éves szakember mindössze 4 szezont töltött a profik között, a Detroit Lionsnál volt előbb asszisztens, majd linebacker edző, de annak is már több, mint 10 éve. Arra láthattunk ebben az évtizedben példát, hogy egy egyetemi offense-t akarnak áthozni a profik közé, de olyat nem sűrűn, hogy egyetemi védelemmel próbálnák megtenni ugyanezt. Vagy mégsem?

Nem erre vettem jegyet!

Én sokáig ezt gondoltam, de amint a Panthers került az órára az első körben, ez kicsit szertefoszlott. Bent volt ugyanis az az Isaiah Simmons, akivel ezt a college defense-t meg lehetett volna alapozni, aki sokoldalúságával egyetemi szinten császár volt, és akit sokan Luke Kuechly örökösének gondoltak. A választás végül nem rá, hanem Derrick Brownra esett, vagyis akik már a free agency után is csalódottak voltak, azok most alighanem nekihajították a széket a képernyőhöz. Ennyire konzervatív választás az amúgy analitikára és minden hiper-modern dologra nyitott stábtól belőlem rettentő csalódottságot szült.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!