Connect with us

Érdekességek

A Giantsnek fel kellett volna ülnie a negatív hype-ra és elhozni futónak Lamar Jacksont

A 2018-as draft legjobb futója vitán felül Saquon Barkley volt, a Giants nem is tudott nemet mondani rá és kiválasztotta az 1/2-es cetlivel. Mennyivel jobban járt volna a csapat, ha felül a negatív hype-ra, és Barkley helyett kiválasztja a futónak csúfolt irányítót, Lamar Jacksont – lett volna egy MVP kaliberű irányítója és egy kis túlzással Barkley-nál jobb futója.

Barkley 29 meccsen kezdett eddig, ezeken 2310 yardot termelt, ami 79,7 yardos átlagot jelent. Ezzel szemben a tavaly MVP-nek választott Lamar Jackson 22 meccsen volt kezdő és 1762 yardot szerzett a földön, ami 80,1 yardos átlag. Természetesen Barkley elkapásokban is jeleskedett, 143 elkapásból 1159 yardot termelt, de ennél mégiscsak jobb, ha valaki 3000+ yardot passzol szezononként.

Persze tegyük hozzá, hogy LJ-nek óriási szerencséje volt azzal, hogy egy olyan edzői stáb irányítása alatt játszhatott, ami mindent az ő igényeinek rendelt alá és az egész offense-t rá szabta. Nem egy olyan csapat van a ligában, ahol messze nem tudták volna kiaknázni a benne lévő potenciált.

4 Comments

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások