Connect with us

Érdekességek

A Giantsnek fel kellett volna ülnie a negatív hype-ra és elhozni futónak Lamar Jacksont

A 2018-as draft legjobb futója vitán felül Saquon Barkley volt, a Giants nem is tudott nemet mondani rá és kiválasztotta az 1/2-es cetlivel. Mennyivel jobban járt volna a csapat, ha felül a negatív hype-ra, és Barkley helyett kiválasztja a futónak csúfolt irányítót, Lamar Jacksont – lett volna egy MVP kaliberű irányítója és egy kis túlzással Barkley-nál jobb futója.

Barkley 29 meccsen kezdett eddig, ezeken 2310 yardot termelt, ami 79,7 yardos átlagot jelent. Ezzel szemben a tavaly MVP-nek választott Lamar Jackson 22 meccsen volt kezdő és 1762 yardot szerzett a földön, ami 80,1 yardos átlag. Természetesen Barkley elkapásokban is jeleskedett, 143 elkapásból 1159 yardot termelt, de ennél mégiscsak jobb, ha valaki 3000+ yardot passzol szezononként.

Persze tegyük hozzá, hogy LJ-nek óriási szerencséje volt azzal, hogy egy olyan edzői stáb irányítása alatt játszhatott, ami mindent az ő igényeinek rendelt alá és az egész offense-t rá szabta. Nem egy olyan csapat van a ligában, ahol messze nem tudták volna kiaknázni a benne lévő potenciált.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2020-06-21 10:15

LJ szerencséjére nem őt választották, mert New Yorkban sehol sem tartana. A Baltimore egy klasszisokkal jobb csapat, klasszisokkal jobb edzői gárdával, a Giants meg már évek óta keresi a helyes utat.

Staten Island
Staten Island
Reply to  László
2020-06-21 12:36

A két támadófal közti különbségről ne is beszéljünk, ami felett elég könnyen elsiklottak.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2020-06-21 12:36

Nagyon nem hiszek az ilyen írásoknak, hogy mit kellett volna egy adott csapatnak tennie. Amikor azt a döntést hozták, megkérdőjelezhetetlenül Eli volt a csapat irányítója, és LJ is csak egy sokadik qb volt a legtöbb csapat boardján. Ha mégis oda került volna, valószínű, hogy az edzői stáb teljesen eltérő tervei miatt más edzésmunka mellett más playeket gyakorolt volna, aminek köszönhetően, ha pályára is lép, teljesen más eredményeket ér el. Ami mellett lehet, hogy bust lett volna, de az is lehet, hogy mostanra SB-t nyert volna a Giants-vel. :)

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2020-06-23 09:25

Aki önerőből szerzi meg az 1/2-t és van egy totál kiöregedett QB ott valahogy egyértelműnek tűnik egy QB. Bár tény, hogy sem Darnold, sem Allen, sem Rosen, nem váltotta meg a világot, bár az első kettő talán mutat jeleket.
Hogy mennyivel lett jobb a csapat, azt a következő évi önerős 1/6 mutatja meg. Jones sem mutat többet mint a fentiek. Lehetne mondani, hogy mind1 lett QB és RB is magas picken, csak közben eltelt 2 év és nem lett jobb a csapat, mert idén önerőből egy 1/4 jött össze.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x