Connect with us

Érdekességek

Nagyon hiányzik már egy elit pass rusher a Titansből

A Titans védelme kifejezetten jó volt tavaly, az egység 43 sacket jegyzett, egy évvel korábban pedig 39-et. Mindezt tette úgy, hogy nem volt igazán klasszis pass rushere a csapatnak. Ez lassan évtizedes probléma Tennessee-ben.

Az elmúlt hét évben mindössze egyetlen egyszer fordult elő, hogy a Titansnek 10+ sackes védője legyen – 2016-ban Brian Orakpo 10,5 sacket szerzett. Tavaly Harold Landry kilencig jutott (via NFL), előtte pedig Jurrell Casey volt a házi sack-király héttel, ami nem rossz, de nagyon hiányzik egy prémium játékos a posztról. (Landryből persze lehet még átlagon felüli játékos, de tekintve, hogy a csapat limitálni készül a jövőben, ez annyira nem valószínű)

Adná magát például Jadeveon Clowney leigazolása, de a korábbi 1/1-es sokkal inkább a futás ellen tényező, pass rush-ban inkább erős közepes, hat év alatt egyszer sem ért el két számjegyű sacket (tavaly 13 meccsen három jött össze). Természetesen egy pass rusher nem csak a sackek miatt lehet jó, de ártani nem árt, ha van egy TJ Watt vagy Chandler Jones a csapatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!