Connect with us

Hír

A pandémia miatt nem haladnak a tárgyalások Chris Jones és a Chiefs között

Chris Jones és a Chiefs közötti tárgyalás pontosan ugyanott tart most, mint ahol a franchise tag kiosztása óta: sehol. A feleknek július 15-ig van idejük megegyezni egy hosszú távú szerződésről, de a koronavírus-járvány miatt egyáltalán nem fényesek a kilátások, állítja James Palmer.

A Chiefs állítólag szeretné megtartani Jonest, végtére is a legjobb védőjéről van szó. Ugyanakkor a pandémia miatt komoly esély van arra, hogy a jövő évi fizetési sapka csökkenni fog, a csapatnak pedig jelen állás szerint csak 35 millió dollárnyi szabad helye lesz 2021-ben, ami a 9. legkevesebb.

Jones alsó hangon 20 millió dollár körül keresne, és mivel nincsenek extra évei hátra az újonc szerződéséből, így annyira nem egyszerű egy potenciálisan 80-100 milliós szerződést lekönyvelni. Ráadásul a védő idén mindössze 16,1 millió dollárt foglal el a capből, ami messze az értéke alatt van, és mivel az új kollektív szerződés miatt nem nagyon holdoutolhat, így a Chiefsnek több szempontból is előnyös lenne, ha a hosszabbítást sikerülne elhalasztani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!