Connect with us

Hír

Matt Ryan úgy gondolja, ő a legjobb irányító az NFC South-ban

Könnyen lehet érvelni amellett, hogy az NFC South a legjobb divízió irányítókat nézve, hiszen két, még mindig nagyon jó teljesítményt nyújtó jövőbeli Hall of Famert találunk a csoportban Drew Brees és Tom Brady személyében, illetve ott van még a korábbi MVP Matt Ryan is, ilyen felhozatalt pedig nem tud felmutatni más divízió. Utóbbit kérdezték arról a Pardon My Take podcastben, hogy szerinte ki a legjobb irányító a csoportban.

Egy kis hatásszünettel és nevetéssel előzte meg a válaszadást, majd ezt mondta:

“Úgy gondolom, hogy jelenleg… igen, magamat mondanám”

Az biztos, hogy Ryan fiatal csirkének számít Brees és Brady mellett a maga 35 évével, és biztosan több évnyi jó játék van még benne, de nem hiszem, hogy sokan egyetértenének ezzel az állításával, legfeljebb ha nagy zuhanást várnak mind Brady, mind Brees teljesítményében – ami egyelőre még nem jött el.

A Falcons irányítóját arról is megkérdezték, hány győzelmet fog összeszedni idén a csapata.

“Ebbe nem mehetek bele, szét fognak trollkodni miatta”

Aztán azért csak mondott egy számot, ami 12 volt, tehát egy 12-4-es mérleget jósol a Falconsnak Ryan, annak ellenére, hogy az utóbbi két évben még csak a 8-8-as mérleg sem jött össze. Legutóbb 12 győzelmet pedig 2012-ben tudott összehozni a gárda.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2020-06-28 09:30

Ryannek ezt a kijelentését ott egészséges önbizalomnak tekintik, idehaza meg biztosan sok olyan lesz, aki azt mondja, hogy “ugyan már”, “nagyképű”, “nem tiszteli a legendákat” etc. Semmi gond Ryan kijelentésével. Neki ezt kell mondania, vezérként nem tehet mást.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Tizenkettes
2020-06-28 11:22

Egyrészt igazad van, másrészt meg egy olyan statisztika-mániákus sportban, mint az NFL, nagyon is kockázatos ilyen magabiztos kijelentéseket tenni, mert valaki azonnal előrántja az adatok közül, hogy nem is annyi az amennyi.

ahanem
ahanem
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-06-28 13:12

vagy épp pont de

amúgy meg mindenki tudja hogy Winston a legjobb, 5000+ yard magáért beszél

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  ahanem
2020-06-29 02:43

Amikor pont de, azzal nincs is gond. De Tizenkettes arról ír, hogy az elvárás általános: “Neki ezt kell mondania, vezérként nem tehet mást”
Winstonnal meg pont az támasztod alá, amit írtam. Hiába mondja ő szegény, hogy egy istenkirály (5000+ yard), amikor mindenki tudja, hogy nála ez milyen “mellékhatásokkal” járt :)

ahanem
ahanem
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-06-29 09:02

ha a vezér nem biztos a dolgában, a katonák nem fogják követni, ez ennyire egyszerű
és gondolj bele, ha az ellenfélnek dobott passzokat is belevesszük, lehetm hogy már 6000 yardot is túllépné :)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x