Connect with us

Hír

Deshaun Watson 3 éves szerződést kaphat

A Texans 3 éves szerződést adott Laremy Tunsilnak és különböző források szerint az irányító Deshaun Watson hasonló hosszúságú hosszabbítást kaphat (via PFT). Ez egy rendkívül fontos dolog, amivel könnyen trendet teremthet a csapat.

Amennyiben nem lenne a koronavírusjárvány, most mindenki arról spekulálna, mennyivel fog nőni az elkövetkező pár évben a fizetési plafon. Ez különösen az irányítók esetében fontos, hisz Kirk Cousins példáján jól látható, mennyire előnyös tud lenni anyagilag az, ha két-három évente kap új szerződést valaki. Állítólag Dak Prescott és a Cowboys között is erről megy a vita: az irányító 4 éves, a csapat viszont 5 éves szerződést szeretne.

Watson esetében sem lenne mindegy, hogy milyen hosszú lesz az új szerződése. Jelenleg az ötödik éves opciójának köszönhetően még két évig áll szerződés alatt, egy hároméves hosszabbítás után pedig öt évre láncolna magához a Texans, ráadásul még kétszer franchise taget is használhat. Ennyi idő alatt könnyen kiszorulhatna a még a top 15-ből is a fizetési listákon, minden év számít, most már egyértelműen jobban megéri rövidebb távban gondolkodni.

Amennyiben Watson 3 éves szerződést kap, a példáját pedig követi például Prescott és Mahomes, könnyen új trend teremtődhet, ami nemcsak az irányítókra, de a többi poszton lévő játékosra is kiterjedhet. A 6-7-8 éves szerződések ideje már egyértelműen lejárt, most a 4-5 éves kontraktusok következnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!