Connect with us

Érdekességek

Chandler Jones a legnagyobbak nyomdokaiban

Chandler Jones a liga egyik legalulértékeltebb védője, pedig a számai önmagukért beszélnek. A Cardinals kiváló pass rushere idén februárban töltötte be a 30-at, és elmondhatja magáról, hogy csak potenciális és már beválasztott Hall of Fame-erek voltak eredményesebbek nála (via Reddit).

Jones eddigi karrierje során 96 sacket gyűjtött, ami a hatodik legtöbb valaha 30 éves kor előtt. Nála többet csak a legendás Deacon Jones (123 sack a Pro Football Weekly adatai alapján), Jared Allen (105), Demarcus Ware (99,5), Derrick Thomas (98) és Von Miller (98) szerzett.

Jones adatai nem hivatalosak, az 1960-70-es években még nem számolták a sackeket, de tekintve, hogy ő reformálta meg a pass rusher posztot és a sack kifejezés is hozzá fűződik, nyugodtan megadhatjuk neki az első helyet (a róla írt porténkat ide kattintva olvashatjátok el). Allen 136 sackkel zárta a karrierjét, a 2021-es class tagjaként választhatják be legkorábban a Hírességek Csarnokába, a 138,5 sacket szerző Ware-t pedig egy évvel később. Derrick Thomas már megkapta az arany zakóját, ő 126,5 zsákolással zárta a karrierjét, illetve ő az egyetlen, aki egy meccsen hét sacket is szerzett, Von Miller pedig még aktív (jelenleg 106 sacknél tart).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!