Connect with us

Minden ami NFL

Dream Team – AFC East

Az elmúlt 20 évben az AFC East, pontosabban a Patriots dominálta a ligát, és bár a csapat tavalyi szezonja nem sikerült annyira jól, a csoport mégiscsak két csapatot adott a rájátszásnak. Ennek ellenére – kisebb meglepetésre – kész kínszenvedés volt összerakni egy 53 fős álomcsapatot. Az egyik, ha nem a leggyengébb játékosállomány most az AFC Eastben van.

Mivel a csapatok rosterei nem dúskálnak a klasszisokból, ezért úgy döntöttem, hogy nem tessék-lássék alapon oldom meg a speciális egységet, hanem ST-ászokat is beteszek a csapatba. Végeredményben 24 támadó, 23 védő és hat speciel teamer került a rosterre.

Offense

Nem voltam megelégedve a felhozatallal, így elsősorban a változatosságra fektettem a hangsúlyt, ez magyarázza az irányító- és OC-választást is.

Irányító (3): Sam Darnold (NYJ)

Csere: Tua Tagovailova (MIA), Josh Allen (BUF)

Úgy gondolom, hogy jelenleg Darnold a legjobb irányító a csoportban. Messze nem klasszis még, de a potenciál adott, egy normális támadófallal és jó playbookkal képes lehet franchise irányítóhoz méltó játékhoz – kivételesen ez most adott. Mögé az idei 1/5-ös Tuát tenném, szerintem a legtehetségesebb QB a csoportban és egy esetleges sérülés esetén a rutintalansága ellenére is rábíznám a támadósor irányítását.

A legtöbb csapat nem tart három irányítót a rosteren, normál körülmények között én sem tenném, de a keret minősége miatt muszáj kreatívnak lenni. Allent nem tartom egy jó irányítónak és nem vagyok benne biztos, hogy idővel tud annyit javulni a passzjátékban, hogy franchise QB-nak tekinthessük. Az atletikus képességei ugyanakkor így is átlag felettiek, egy Taysom Hill féle szerepkör illene hozzá, sőt jobb is lehetne benne, ugyanis Hillhez képest még passzolni is tud.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!