Connect with us

Minden ami NFL

Dream Team – AFC North

Az AFC North hagyományosan egy kőkemény csoport, még ha az elmúlt években kicsit vesztett is a nívójából a divízió. Idén azonban újra magára találhat a regnáló MVP-vel, az 1/1-essel, a visszatérő Big Bennel és az ismét biztatóan erősödő Brownsszal.

Nem mondom, hogy mindenhol sikerült elit egységet válogatni, de vannak posztok, ahol a bőség zavarával kellett megküzdeni.

Támadók

A legnagyobb nehézséget az okozta az offense összeválogatásánál, hogy a divízió legjobb irányítói eléggé eltérő stílust képviselnek és megpróbáltam erre is tekintettel lenni a többiek beválogatásánál.

Irányítók (2): Lamar Jackson (BLT)

Csere: Baker Mayfield (CLV)

Nem hiszem, hogy nagyon magyarázni kellene a tavalyi MVP kezdőbe választását, az egyetlen aggályom vele kapcsolatban, hogy Lamar Jackson koránt sem egy hagyományos QB, így pedig a társakat és a gameplant is jobban rá kell szabni, mint a többi csoport kezdőinél. Azon már sokkal többet lehet elmélkedni, hogy ki legyen a csere, de egyszerűen sem az öregedő Big Benben, sem egy újoncban nem tudnék annyira bízni. Mayfield teljesítményével is vannak fenntartásaim, de a leginkább ő tudna beilleszkedni ebbe a rendszerbe, ha Lamar kidől.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások