Connect with us

Minden ami NFL

Dream Team – AFC West

A bajnok csoportjával folyatjuk a Dream Team sorozatunkat. Brutális az AFC West, tele van klasszisokkal és óriási potenciállal rendelkező fiatalokkal, ráadásul mindegyik csapat legalább 10 játékost delegált az álomcsapatba!

Az AFC East után kész felüdülés volt a nyugati csoport játékosai közül válogatni. Itt már nem nagyon fért bele, hogy külön a speciális egységbe húzzak játékosokat, bár így is megengedtem magamnak azt a luxust, hogy két támadót főleg emiatt tegyek be a végső keretbe.

Offense

A támadósorba első körben összesen 25 játékos került be, illetve még két támadó van a speciális egységben. Utóbbiakról majd az ST-t taglaló részben fogok külön beszélni, de ez nem jelenti azt, hogy szükség esetén ne lehetne őket az offense-ben is bevetni.

Irányító (2): Patrick Mahomes (KC)

Csere: Drew Lock (DEN)

Ennél egyértelműbb helyzet nincs, egyedül Russell Wilson esetében lenne értelme elgondolkozni a három év alatt alapszakasz- és Super Bowl MVP-címig jutó Mahomes padoztatásán. Extraklasszis, aki köré dinasztiát építhet Andy Reid, nem is érdemes tovább ragozni.

A csereposzttal viszont már némileg bajban voltam. Az biztos volt, hogy sem Justin Herbert, sem Tyrod Taylor nem üti meg a szintet, így az volt a kérdés, hogy a biztos korrektre vagy a lutri nagyon jóra voksoljak-e. Egy átlagos edzővel minden bizonnyal Derek Carrt választom cserének, de mivel az edzői stábom bőven átlag feletti lesz, így a másodéves Lockot is nyugodt szívvel bedobnám a mély vízbe.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!