Connect with us

Minden ami NFL

Dream Team – NFC North

Elég ütős álomcsapatot lehet összehozni az NFC Northból, hiszen a védelem alapját a top defense-ként aposztrofált Bears és a Vikings adja, a Packers szolgáltatja a kiváló támadófalat, a Lions pedig hozza a minőségi mélységet a keretbe. 

Irányító (2): Aaron Rodgers (GB)

Csere: Matthew Stafford (DET)

Lehetne érvelni akár Rodgers, akár Stafford, akár Cousins, akár Trubisky mellett, az utóbbi 2-3 évben elég hasonló teljesítményt nyújtottak összességében. Végül a Packers irányítója mellett döntöttem, leginkább azért, mert még mindig benne érzem legjobban, hogy extra dolgokat tud hozzátenni a támadósorhoz és szorult helyzetből is ki tudja húzni a támadókat. Már nem annyira, mint pár évvel ezelőtt, de még mindig jobban érzem ezt benne, mint a másik két delikvensben. Cousins egy “biztonságibb” megoldás lenne, de benne én nem látom azt a pluszt, aki nekem kell a QB-mban, hogy Super Bowlig vezessen – egy magas padlót adna a csapatomnak, de a plafonját én nem érzem a Super Bowlban. A padra pedig azért került inkább Stafford, mert stílusban jobban hasonlít Rodgersre.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!