Connect with us

Hír

Jamal Adams cserét kért, egy top csapatnak engedményt is adna

Úgy néz ki, menthetetlenül megromlott Jamal Adams és a Jets viszonya, több forrás is azt állítja, hogy a kiváló safety cserét kért a csapattól (amire a Jets nemet mondott). A konfliktus oka az, hogy a korábbi 1/6-os védő új szerződést szeretne, de Adam Schefter információi szerint egy top csapat kedvéért hajlandó lenne lemondani erről, legalábbis egy rövid időre.

Adams a liga egyik legjobb védője. Még mindig csak 24 éves, a játéka alapján rekordfizetésre, azaz évi 15 millió dollár körüli összegre számíthatna. A Jets állítólag hajlandó is lenne megfizetni a safetyt, de nem most – a csapat leghamarabb jövőre ülne le tárgyalni, ami nagyon nem tetszik az idén mindössze 3,5 milliót kereső Adamsnek. A safety egyébként állítólag nem hogy a legjobban fizetett safety akar lenni (Eddie Jackson, $14,6 millió), hanem a Jets legjobban fizetett játékosa, aki jelenleg CJ Mosley évi $17 millióval.

Ugyanakkor a pénz nem minden: amennyiben a Cowboys, a Ravens, a Texans, a Chiefs, az Eagles, a 49ers vagy a Seahawks hajlandó lenne cserélni érte, úgy Adams nem ragaszkodna az azonnali hosszabbításhoz, hajlandó lenne várni egy évet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!