Connect with us

Érdekességek

Kinek jön össze legközelebb a mesterhármas?

A legendás LaDainian Tomlinson 2005. október 16-án játszotta élete talán legjobb meccsét: 184 total yardot és három TD-t szerzett a Raiders ellen, ráadásul a három hatpontosa között volt egy futott, egy elkapott és egy passzolt is. Máig ő az utolsó, akinek összejött a mesterhármas.

A pro-football-reference.com adatai alapján összesen 10 játékosnak sikerült ez a bravúr. Az első Ray Renfro volt, aki a Browns játékosaként kiosztott egy 36 yardos TD-passzt, emellett négy futásból 66 yardot és egy TD-t, valamint két elkapásból 71 yardot és szintén egy TD-t gyűjtött. Három évvel később a Hall of Famer Frank Gifford erre is rátett egy lapáttal, neki egy passzolt és egy elkapott TD mellé két futott jött még össze. Ehhez hasonlóra csak Keith Lincoln volt képes, ő a Chargers játékosaként 1965-ben két elkapott TD-t jegyzett egy futott és egy passzolt mellett.

Érdekesség továbbá, hogy az egyetlen játékos, akinek összejött a triplázás, de nem nyert a csapatával, pont a legendás Walter Payton. Ő 1979-ben egy Vikings elleni rangadón osztott ki egy 54 yardos TD-passzt, mellé pedig még 111 yardot futott (+ TD) és 26 yardot kapott el (+ TD), a Bears mégis 27-30-ra kikapott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!