Connect with us

Minden ami NFL

Kinek mennyire kemény? – AFC North

Tavaly négyszeresen sokkoló volt az AFC North: a Ravens mindenkit oktatott az MVP Lamar Jacksonnal, a Steelers szezonja már az első hetek után kvázi véget ért Big Ben sérülésével (bár szó se róla, becsülettel küzdött a csapat), az évezred gárdájának kikiáltott, csoportgyőzelemre, Super Bowl-diadalra jósolt Browns csúnyán elbukott, a Bengals pedig esélyt sem adott az 1/1-re hajtó, minden használható játékosát elcserélő Dolphinsnak. Nincs hálásabb feladat, mint ennek a csoportnak jósolni.

Baltimore Ravens

  • A vegasi oddsok alapján a Ravensé 4. legkönnyebb sorsolás a ligában.
  • A fogadóirodák 11,5 győzelemben húzták meg az over/under határt a csapatnál.
  • Öt főműsoridős mérkőzést kapott a csapat, ami a maximális – erre a franchise történetében eddig csak egyszer volt példa. Ráadásul a 12. és 14. forduló között minden héten kiemelt meccsen játszik a Ravens (kétszer csütörtökön, egyszer hétfőn).
  • Pihenés kapcsán korrekt menetrendet kapott a gárda, összesen 3 nappal lesz több pihenője, mint ellenfeleinek.
  • A könnyű sorsolás nem véletlen, pocsék futás elleni védelmekkel játszik a Ravens, a harmadik legkönnyebb ilyen téren a csapat sorsolása.
  • Összesen öt rájátszásba jutott csapattal játszik a Ravens a szezonban.
  • A menetrend érdekesre sikerült: az első öt héten egyedül a Chiefs elleni rangadón nem a Ravens lesz abszolút favorit, majd a 6-14. forduló között átlagon felüli, bár nem kiemelkedő gárdákkal játszik, az utolsó három hét pedig talán a legkönnyebb lesz az egész ligában.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!