Connect with us

Hír

Kinlaw: Mondjátok meg a mamámnak, hogy milliomos lettem!

Javon Kinlaw sztorija elképesztő: gyerekkorában hajléktalan volt, áram nélkül kellett élniük, melegvizet is a szomszéd slagjából kértek fürdéshez. Aztán befutott a South Carolina egyetemen, a 49ers az 1/14-es pickkel kiválasztotta az idei drafton, tegnap pedig aláírta újonc szerződését – ezt ő maga jelentette be Instagramon. Ennek értelmében $15,5 milliót fog keresni teljesen garantáltan a következő négy évben és ebből már most megkap $8,8 milliót aláírási bónuszként.

“Úgy nőttem fel, hogy azt próbáltam megfejteni, isten miért okozott ennyi szívfájdalmat. Tudta, hogy egy katona vagyok. Ez az egyetlen oka annak, hogy ilyen sokáig jutottam. Valaki mondja meg a mamámnak, hogy milliomos lettem. Valaki mondja meg neki, hogy az imái meghallgattattak.”

A 49ers egyébként tegnap másik elsőkörös játékosával, Brandon Aiyukkal is megegyezett és a felek aláírták a szerződést – írja a PFT. A pandémia miatt viszont a legtöbb játékos még nem írta alá a kontraktusát, ligaszerte az újoncok körülbelül 73%-a. Az elsőkörösök közül pedig az említett két 49ers-játékossal együtt csak öten kötöttek hivatalosan is szerződést.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
3 years ago

Még szerencse,hogy a hajléktalan szomszédjuknak volt melegvizes slagja.

d zoli
d zoli
Reply to  Tibor Cseh
3 years ago

Ha süti a nap akkor 10 mp melegvíz.

aas
aas
Reply to  d zoli
3 years ago

Gondolom az a kerdes, hogy egy hajlektalannak hogy van szomszedja? :D

Walter Mitty
3 years ago

Miért kell megmondania valakinek a mamájának? Mi van az édesanyjával?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x