Connect with us

Hír

Kurt Warner: Newton képes lehet arra a Patriotsban, amire én voltam a Cardinalsban

A Cam Newton-Patriots házasságról mindenkinek megvan a véleménye, sokan világgá is kürtölik a gondolataikat: vannak, akik újra top formát várnak tőle, a Patriotstól pedig emiatt dominanciát, mások szerint viszont nagyon csúnyán fog elsülni a dolog. Kurt Warner – aki pontosan tudja, milyen Newton cipőjében járni – az optimisták táborát erősíti.

“Én vissza tudtam térni, a legmagasabb szinten játszani, ráadásul a Super Bowlba is eljutottam a Cardinalsszal. Ismerve Cam múltját és azt, hogy mekkora benne a versenyszellem, nem lepne meg, ha ő is képes lenne ugyanerre a Patriotsszal”

– írta az egykori irányító az NFL.comon.

Warner draftolatlanként kétszer lett alapszakasz MVP a Rams játékosaként, kétszer jutott Super Bowlba a csapattal, egyet pedig meg is nyert (ahol ráadásul MVP is lett). A második MVP-címét 2001-ben szerezte, utána viszont Newtonhoz hasonlóan folyamatosan romlott a teljesítménye, sérülések is hátráltatták, 2004-ben úgy vágta ki a Rams, hogy még három év volt hátra a szerződéséből. Ezután a Giantsnél próbálkozott, ahol inkább Eli Manningnek szavaztak bizalmat, mindössze egy évet töltött New Yorkban.

Ezután került Arizonába, ahol szintén nem indult minden zökkenőmentesen, de végül sikerült összekapnia magát és karrierje végén kétszer is rájátszásba juttatta a Cardinalst, egyszer ráadásul a Super Bowlig sikerült menetelni (bár nyerni már nem sikerült). Ha neki sikerült, Newtonnak is sikerülhet.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wyatt
Wyatt
3 years ago

mondjuk azért az nem ártott, hogy ő tudott passzolni, és ezzel volt veszélyes :)

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

“Kurt Warner – aki pontosan tudja, milyen Newton cipőjében járni –”,
Egy lófaszt tudja! Warner egy normális ember.comment image?w=600

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x