Connect with us

Hír

Kurt Warner: Newton képes lehet arra a Patriotsban, amire én voltam a Cardinalsban

A Cam Newton-Patriots házasságról mindenkinek megvan a véleménye, sokan világgá is kürtölik a gondolataikat: vannak, akik újra top formát várnak tőle, a Patriotstól pedig emiatt dominanciát, mások szerint viszont nagyon csúnyán fog elsülni a dolog. Kurt Warner – aki pontosan tudja, milyen Newton cipőjében járni – az optimisták táborát erősíti.

“Én vissza tudtam térni, a legmagasabb szinten játszani, ráadásul a Super Bowlba is eljutottam a Cardinalsszal. Ismerve Cam múltját és azt, hogy mekkora benne a versenyszellem, nem lepne meg, ha ő is képes lenne ugyanerre a Patriotsszal”

– írta az egykori irányító az NFL.comon.

Warner draftolatlanként kétszer lett alapszakasz MVP a Rams játékosaként, kétszer jutott Super Bowlba a csapattal, egyet pedig meg is nyert (ahol ráadásul MVP is lett). A második MVP-címét 2001-ben szerezte, utána viszont Newtonhoz hasonlóan folyamatosan romlott a teljesítménye, sérülések is hátráltatták, 2004-ben úgy vágta ki a Rams, hogy még három év volt hátra a szerződéséből. Ezután a Giantsnél próbálkozott, ahol inkább Eli Manningnek szavaztak bizalmat, mindössze egy évet töltött New Yorkban.

Ezután került Arizonába, ahol szintén nem indult minden zökkenőmentesen, de végül sikerült összekapnia magát és karrierje végén kétszer is rájátszásba juttatta a Cardinalst, egyszer ráadásul a Super Bowlig sikerült menetelni (bár nyerni már nem sikerült). Ha neki sikerült, Newtonnak is sikerülhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!