Connect with us

Hír

Visszavonult Mike Person, a 49ers ex-guardja

Mike Person 31 évesen bejelentette visszavonulását. A 2011-es NFL Draft hetedik körében kiválasztott guard megfordult a 49ers, a Colts, a Seahawks, a Rams, a Falcons, a Chiefs, ismét a Colts és ismét a 49ers csapataiban. Sokáig csak edzőtáboros, gyakorlócsapatos játékos volt, aztán 2015-ben jött az áttörés a Falcons színeiben, az utóbbi két évet pedig végigjátszotta a 49ersben, mindegyik meccsen kezdő volt és korrekt teljesítményt is nyújtott az NFC-bajnoknál.

Person karrierje során $7,7 milliót keresett a focival, áprilisban pedig kivágta őt a 49ers. Azt mondta, hogy több csapattól is kapott ajánlatot a holtszezonban, de úgy érezte, jó lesz utolsó állomásnak San Francisco, illetve elég sok fájdalommal is küzdött az utóbbi időben, a visszavonulással pedig tud a családjára fókuszálni.

“Úgy érzem, ez a jó időpont. Természetesen jobb lett volna, ha máshogy ér véget, főleg az előző szezon. Kemény ez a sport, mindenki tudja, aki játszott. Egy ponton pedig azt kell mondanod, hogy itt az idő. A gyerekeim felnőnek és ha valahová aláírtam volna, valószínűleg az egész szezont távol töltöttem volna tőlük. Így is túlságosan hiányoztak.”

– mondta a 406MTSports.comnak.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ásraya Das Páll László
Ásraya Das Páll László
3 years ago

Super Bowl meccsel, pályafutásának csúcsán hagyta abba, relatíve egészségesen. Keresett eleget egy gondtalan élethez, most előtte a civil és családi élet. Egy sikeres sportember ennél többen nem is kívánhat.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x