Connect with us

Hír

80 fős keretek lesznek az edzőtáborban

Tom Pelissero információi szerint az NFLPA tájékoztatta a játékosokat, hogy minden bizonnyal 80 fős keretekkel kezdik meg a csapatok az edzőtábort, nem pedig a megszokott 90 fővel. Ez pedig azt jelenti, hogy 320 játékos fogja elveszteni az állását rövid időn belül, és sok draftolatlan újonc, aki most érkezett meg a csapat edzőtáborába, egyből meg fogja kapni az elbocsátó papírját. Persze érdemes lesz formában maradniuk, ugyanis megvan a veszélye, hogy sokan fognak pozitív mintát produkálni a következő hetekben, vagy akár a szezon közben, így újra munkalehetőséghez juthatnak.

Az NFL emellett hivatalosan is bejelentette, amit már eddig is tudni lehetett, azaz hogy nem lesz idén előszezon. Ezen kívül szintén Pelissero információi szerint megszületett egy “általános megállapodás” is a liga és a szakszervezet között arról, hogy a játékosok kérvényezhetik, hogy kiüljék a szezont, illetve hogy ezért kapjanak egy kis fizetést is. A részleteken még dolgoznak a felek, de az alapok már megvannak.

Ezzel a legtöbb fontos pontot kipipálták már a felek, már ami az edzőtábor megkezdéséhez szükséges volt az NFLPA oldaláról, már csak a pontos edzőtábori menetrendben és a pontos pénzügyekben kell megegyezni, és ezek a tárgyalások is előrehaladott állapotban vannak. Ezek pedig összességében azt jelentik, hogy egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megrendezhessék az idei szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!