Connect with us

Hír

Eddig 59 NFL-játékos kapta el a koronavírust

A játékosok szakszervezete (NFLPA) közzétette, hogy eddig hány NFL-játékos kapta el a koronavírust. Először 95-öt mutatott a hivatalos számláló, később azonban módosították ezt 59-re. Utóbbi csak a játékosokat jelenti, előbbi pedig az összes NFL-alkalmazottat, beleértve az edzőket és stábtagokat is (közülük tehát 36-an kapták el a vírust).

Von Miller, Ezekiel Elliott, Andrew Whitworth és Brian Allen azok a játékosok, akikről tudjuk, hogy megfertőződtek korábban. A hivatalos tesztelés egyébként tegnapelőtt kezdődött meg a Chiefs és a Texans edzőtáborra jelentkező újoncaival, a napokban pedig minden egyes játékost tesztelni fognak a training camp kezdetén (majd minden egyes nap), így érdekes lesz figyelni, mennyivel fog nőni ez a szám.

Az NFLPA egyébként közzétette azt is, hogy hogyan állnak a csapatonkénti úgynevezett IDER tervek, azaz a “fertőző betegségekre vonatkozó katasztrófaelhárítási” tervek. Egyelőre a 32 csapat közül mindössze 8-nak a tervét fogadták el, a többi kivizsgálás alatt van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!