Connect with us

Hír

A Dolphins nem tárgyalt még Matt Breidával egy esetleges hosszabbításról

Nemrég írtunk arról, hogy Raheem Mostert cserét kért a 49erstől, mert nem kapott fizetésemelést. A futó most némileg megnyugodhat a sorsát illetően, ugyanis korábbi csapattársa, Matt Breida (aki még csak az elcserélését sem kérte) sem áll jól fizetésügyileg, a Dolphins ugyanis még csak nem is tárgyalt vele egy esetleges hosszabbításról, írja a Miami Herald.

Tavaly Mosterthez hasonlóan Breida is sokat profitált Kyle Shanahan rendszeréből, 5,1 yardos átlaggal futott 623 yardot 13 meccsen (egy évvel korábban pedig 8,3-as átlaggal 814 yardot termelt). Ezzel fel is keltette a Dolphins érdeklődését, ami végül a 153. picket adta a futóért, aki viszont jövő tavasszal szabadügynök lesz.

Ennek ellenére a csapat egyáltalán nem gondolt eddig a hosszabbításra, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pandémia miatt még egyik lejáró szerződésű játékossal sem ültek le tárgyalni a fejesek. Breida így idén minden bizonnyal 3,3 millió dollárt visz haza, az új szerződésért és a játéklehetőségért pedig kénytelen megküzdeni Jordan Howarddal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!