Connect with us

Hír

A Giants és a Jets hazai meccsein már biztosan nem lesznek idén nézők

Sok csapatnál még reménykednek és úgy terveznek, hogy ha csak limitált számmal is, de lesznek nézők a stadionokban. Az már biztos, hogy a Giants és a Jets hazai mérkőzésein ez nem lesz így, erről tájékoztatta a csapatokat Murphy kormányzó – írja az NJ.com. Egész New Jersey államban 500 főben maximalizálták a kültéri rendezvényeket, ez alól pedig nem fog kivételt képezni a futball.

Nem csak NFL-re hat ez, hanem a Rutgers egyetemi csapatára is, az ő hazai meccseiken sem lehetnek majd 500-nál többen, így csak a játékosok, edzők és közeli családtagjaik lehetnek majd a stadionban.

A Giants és a Jets közös közleményt adott ki ezt követően, ahol azért meghagytak egy kiskaput: a helyzet változhat, amennyiben valamilyen drámai változás áll be, tehát az országban jelentősen csökkennek majd a koronavírusos esetek. A két NFL-csapat egyébként ezen a héten kezdi meg az edzőtáborát a szigorú szabályok közepette. Mellesleg a training campek során sem lesznek majd nézők a partvonalak mellett, ahogy azt megszokhatták.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2020-07-21 20:18

Azért túl nagy veszteség nem éri ezzel őket…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x