Connect with us

Hír

Reshad Jones idén nem játszik, talán soha többet

A Miami Dolphins március 18-án vágta ki Reshad Jonest, aki azóta nem talált csapatot. A safety most elmondta Joe Schadnak (Palm Beach Post), hogy idén nem is fog játszani, és az is lehet, hogy soha többet nem lép pályára. A 32 éves játékosnak nyakműtétre van szüksége, amire a koronavírusjárvány miatt még mindig várnia kell.

“Nem bántam meg semmit a 10 éves karrierem alatt, nem mondom semmire, hogy így vagy úgy kellett volna csinálnom. A levegőben lóg, hogy fogok-e még játszani, de úgy érzem, hogy mindent megtettem, amit meg kellett tennem.

Kilenc évig voltam kezdő ötödik körösként. Semmit sem kaptam ingyen, mindenért meg kellett dolgoznom. Aztán ha megnézzük a számokat: sackek, interceptionök, tackle-ök… Nézzünk meg bárkit, Eric Berryt, Earl Thomast, bármelyik top safetyt, nem volt jobb safety az elmúlt évtizedben, mint Reshad Jones.”

Jones egyébként egyszer sem volt All-Pro, és csak kétszer választották be a Pro Bowlba. A Dolphins korábbi safetyje viszont úgy látja, hogy be kellett volna őt választani az Évtized Csapatába, ahová egyébként Berry, Thomas és Eric Weddle került be a poszton. Jones úgy látja, Hall of Fame számokat mutatott fel, hiszen a safetyk közt első volt negatív yardos szerelésekben, sackekben, összeszedett fumble-ökben is, második volt solo tackle-ökben, harmadik interceptionökben és első szerzett touchdownokban.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2020-07-21 13:40

Szerintem az ő megítélését azért erősen befolyásolja, hogy a karrierje során egy playoff meccse sem volt. Egyszer lett volna erre alkalma, de akkor 2017 januárjában éppen IR listán volt.

bjeela
bjeela
2020-07-21 20:18

Naggyából ilyenkor igazolódik be, mennyire szubjektív az értékmérés a sportágakban. Totálisan szubjektívek a mércék. Valaki lehet a legjobb, de ha nem jut PO-ba, mert egy szar csapatban vigéckedik, akkor nem lesz belőle sárga zakós legenda és jobbára a saját csapatának szurkolói sem fognak rá emlékezni. És ez ciki…

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2020-07-22 00:02

” Valaki lehet a legjobb…”
Tegyük hozzá, hogy Jones mindettől azért messze áll(t). Ő legfeljebb csak a saját fejében lehet a legjobb. A számok viszont makacs dolgok és mást mutatnak…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2020-07-22 01:55

Nem Jonesről beszéltem, hanem általában, de az kétségtelen, hogy Jones sem annyira pocsék. ;)

Fetyke
Fetyke
2020-07-22 00:02

“…hiszen a safetyk közt első volt negatív yardos szerelésekben, sackekben, összeszedett fumble-ökben is, második volt solo tackle-ökben, harmadik interceptionökben és első szerzett touchdownokban.”
A mondat kicsit félrevezető. A mondatrész helyese(bbe)n úgy kezdődik, hogy “hiszen volt olyan év, amikor a safetyk kört…” Mindehhez hozzátéve, hogy természetesen nem egyszerre. Egyébként mindezt rajta kívül vagy még 5-en elmondhatják magukról.
Maradjunk annyiban, hogy a srác kicsit többet gondol magáról a valóságnál…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x