Connect with us

Hír

A Jaguars kezdő tackle-je és a Titans elsőköröse is COVID-IR listára került

Hat csapatból újabb nyolc játékos került a reserve/COVID-19 listára, köztük van a Jaguars kezdő jobb oldali tackle-je és Titans elsőkörös jobb oldali tackle-je is – írja az nfl.com. A tegnapi hivatalos lista tehát így néz ki, csapatnév szerinti sorrendben haladva:

  • Jaylinn Hawkins, DB, Atlanta Falcons
  • Greg Roberts, LB, Green Bay Packers
  • Ryan Pope, OT, Jacksonville Jaguars
  • Jawaan Taylor, OT, Jacksonville Jaguars
  • David Sills, WR, New York Giants
  • Shyheim Carter, DB, New York Jets
  • Bryce Hall, DB, New York Jets
  • Isaiah Wilson, OT, Tennessee Titans

Jawaan Taylort tavaly a második körben választotta ki a Jaguars és mind a 16 meccsen kezdő volt, egyetlen snapet sem hagyott ki – ahogy egy újonctól várni lehet, elég hullámzó teljesítményt nyújtott. Isaiah Wilson pedig jelenleg az egyetlen elsőkörös játékos, aki még nem írta alá újoncszerződését – Titans a kör végén Jack Conklin helyettesének húzta őt. Bryce Hallt lehet érdemes még megemlíteni, a Jets ötödik körös újonc cornerbackjét, aki kifejezetten tehetséges, de sérülések miatt csúszott a drafton.

Mivel a veteránok nagy része is megérkezett tegnap az edzőtáborba, így ma-holnap több nagyobb nevű játékos is várható, hogy fel fog kerülni erre a listára.

COVID-IR-re ugyebár azok a játékosok kerülnek, akik vagy pozitív tesztet produkáltak, vagy karanténban vannak, mert fertőzött személlyel léptek közeli kapcsolatba – a csapatok nem közölhetnek infór arról, a játékosaik melyik kategóriába tartoznak a kettőből. A COVID-IR-nek egyébként nincs maximális hossza, mindenki azonnal visszatérhet, amint az orvosok egészségesnek nyilvánították (tehát negatív teszteket produkálnak).

A korábban erre a listára kerülő játékosokról itt és itt írtunk.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
3 years ago

És hol van még a vége 😆 Lassan olyan lesz ez az év mint amikor sztrájkoltak a játékosok 🤣

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x