Connect with us

Hír

Dalvin Cook megjelent az edzőtáborban, Vic Beasley viszont nem

Nagyon ment a huzavona azzal kapcsolatban, hogy akkor Dalvin Cook most megjelenik-e a Vikings edzőtáborában vagy sem, azaz holdoutol vagy sem. Erre tegnap este megérkezett a válasz, hiszen a csapat veteránjainak meg kellett jelenniük a központban az edzőtábor kezdetét jelző koronavírustesztre. Cook pedig ott volt és átesett a vizsgálaton, tudósít Courtney Cronin.

Cook idén, szerződése utolsó évében $1,33 milliót keres csak, és hosszabbítani szeretne a csapattal, amire eddig nemigen volt hajlandóság a Vikings részéről – legalábbis a Cook által várt feltételeknek megfelelően biztosan nem. Ezzel, hogy megjelent az edzőtáborban, teljesítettként könyvelik el az idei szezonját, tehát jövőre szabadügynök lesz (hacsak esetleg meg nem gondolja magát és mégis távozik a csapattól, de erre minimális esélye van csupán).

Cook tavaly pazarul játszott, 1654 scrimmage yardot és 13 TD-t szerzett, azonban az utóbbi két évet nézve több meccset hagyott ki (17), mint amennyin pályára lépett (15).


Másik edzőtáborban meg-nem-jelenéssel kapcsolatos hír, hogy Vic Beasley nem volt ott a Titans training campjének kezdetén, miközben minden veteránnak már meg kellett érkeznie a kötelező koronavírustesztre – írja Field Yates. A csapat így a reserve / did not report listára helyezte a pass rushert, azonban jelenleg fogalmunk sincs, mi lehet az oka a távolmaradásának.

Beasley szabadügynökként írt alá a Titanshez idén egy évre, így semmi okát nem látjuk ennek a dolognak, hacsak azt nem, hogy azt tervezi, kiüli a szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!