Connect with us

Hír

A Packers korlátozott számú szurkolókkal és kötelező maszkviselettel számol

Óriási kérdés még, hogy mi lesz a szezonnal, és ugyan minden várakozás szerint meccsek lesznek, a szurkolók stadionokba való beengedése már sokkal kényesebb téma. A Packersnél az elnök/CEO Mark Murphy írt a bérleteseknek (via PFT), hogy jelenleg mire számítanak, ebben pedig az áll, hogy optimisták, hogy csökkentett létszámmal, de lehetnek nézők a Lambeau Fielden, viszont kötelező lesz a maszkhasználat.

“Jelenleg úgy készülünk, hogy lesznek szurkolók a stadionokban új biztonsági szabályzatokkal, amikkel lehet tartani a társadalmi távolságtartást. Ezáltal a befogadóképesség jelentősen csökkenni fog. Ezen kívül az arc eltakarása kötelező lesz és egyéb óvintézkedéseket is bevezetünk. Így a különleges élmény, amihez a szurkolók hozzászoktak a Lambeau Fielden, most máshogy fog kinézni és más érzést is kelt majd.”

A Packersnél azt is hozzátették, hogy még nem véglegesek a tervek és a bérleteseknek több lehetőségük is lesz: maradhatnak és kaphatják tovább az update-eket, kérhetnek pénzvisszatérítést 2020-ra, vagy kaphatnak kreditet a 2021-es bérletre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!