Connect with us

Hír

Az NFLPA 80 fős edzőtábort, egyéb korlátozásokat javasol

Ahogy arról beszámoltunk, a koronavírusjárvány miatt várhatóan csökkenteni fogják az edzőtáborba érkező játékosok számát, így a megszokott 90 fős rostert már július végére szűkíteni kellene a csapatoknak. A játékosok szakszervezete (NFLPA) ugyan általában a minél több munkalehetőség mellett kampányol, most inkább a biztonságot helyezi előtérbe, ezt figyelembe véve dolgozta ki javaslatát a liga felé.

Ezek alapján 90 helyett maximum 80 fős keretek lennének az edzőtáborban (ami 2560 fős jelent ligaszerte), emellett a tábor első 21 napjában egyszerre csak 20 játékos tartózkodhatna a csapatok létesítményeiben, ami a következő, non-contact periódusra megduplázódna 40 főre. Ez tehát azt jelentené – amennyiben elfogadják a javaslatot -, hogy több “műszakban” kellene dolgozni az edzőtábor első 31 napján, majd az utolsó két hétben lenne csak a teljes keret egyszerre a központban. Az NFLPA által javasolt edzőtábori menetrendről szintén írtunk tegnap ebben a cikkben.

Természetesen ebből a javaslatból csak akkor lesz valóság, ha a liga is beleegyezik. Ez igaz az előszezon teljes eltörlésére is, amit szintén javasolt a szakszervezet.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
3 years ago

Ezek olyan piti intézkedések, h 90 helyett 80 ember lesz a csapatban, mint, hogy ha valaki fogyozik és napi egy 3 torta és 5 csoki behabzsolása helyett csak 3 torta és 3 csikit tolna be. Jó jó,de sokat nem ér.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Már ez is “fasizmus” a kóla,puska,sültkrumpli országában.

ahanem
ahanem
Reply to  camillo 7777
3 years ago

látszat intézkedések, de azok manapság elég sok helyen menők

László
László
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Ezt a profi fogyózók úgy szokták csinálni, hogy marad 3 torta és az 5 csoki, de diétás kólát isznak rá. :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x