Connect with us

Hír

Leonard Williams lehetetlen összeget kér a Giantstől

A New York Giants elég kellemetlen helyzetbe került a franchise taget kapott Leonard Williamsszel kapcsolatban. A legjobb esetben is korrekt teljesítményre képes védőfalember ugyanis megpróbálja azt, amit Laremy Tunsil sikerrel végrehajtott, vagyis brutális fizetést kiharcolni a kényszerhelyzetben lévő csapattól. Ralph Vacchiano szerint a védő évi 18-20 millió dolláros fizetést szeretne.

A korábbi első körös játékos egy 3. és egy 5. körért cserébe érkezett a Jetstől még a tavalyi szezon közepén, de nem váltotta meg világot, nyolc meccsen csak fél sackje volt. Ennek ellenére kifejezetten jó pozícióban van, hisz a Giants nem nagyon engedheti meg magának, hogy ennyi picket feláldozva csak úgy hagyja elmenni – bár azért mindennek van határa.

A csapat jobb híján franchise taget tett Williamsre a piac nyitása előtt, amivel a játékos 16,1 millió dollárt kereshet. Ez bőven több, mint amennyit a védőfalember ér (8-10 millió maximum), őt azonban ez természetesen nem bosszantja és próbálja maximalizálni a lehetőségeit. Ugyanakkor Tunsil két első körébe fájt a Texansnak, és bár egy harmadik kört sem jó kidobni az ablakon, a Giants azért nincs annyira sarkba szorítva, így meglepő lenne, ha a New York-i csapat beadná a derekát.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
3 years ago

Elképesztőek ezek a GM-ek, még én a Maddenben is úgy tradelek, hogy előtte megnézem a játékos szerződését és kalkulálok. De biztos én nem értek hozzá.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Staten Island
3 years ago

Itt igazából nem csinálta rosszul a Giants, mert 3.kört adtak és ha nem is hosszabbítanak, akkor is kapnak érte egy 4.kört a kompenzációs pick formájában.

Gábor Ujvári
Gábor Ujvári
3 years ago

Ez mar anno is WTF move volt…

juhaszvik
juhaszvik
3 years ago

Off: most olvasom, hogy valami noname sokadrangú csatorna elhappolta a közvetítést a sport tv elől

László
László
Reply to  juhaszvik
3 years ago

Ez elég szarul hangzik, az a csatorna nálam konkrétan nincs is.

katonadani
Reply to  László
3 years ago

szeptemberre lesz :)

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Szakadok a röhögéstől :D Azt hiszi azért, mert bagóért elhozták majd túlfizetik? :)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x