Connect with us

Hír

A Raiders megkörnyékezte Jadeveon Clowney-t

Lassan beindul az élet Jadeveon Clowney körül. A 1043TheFan.com csapatforrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Raiders megkörnyékezte a legjobb elérhető szabadügynököt. A pass rusher iránt a vegasi csapat mellett több franchise is elkezdett érdeklődni és állítólag két-három gárda jobb ajánlattal is állt elő. A hírek szerint Jon Gruden nagyon akarja Clowney-t, de egyelőre a GM Mike Mayock nem akar beszállni egy licitháborúba (de mint tudjuk, Vegasban Gruden a főnök).

A védő a szezon előtt 20+ milliós szerződést szeretett volna magának, de egyes hírek szerint még 15 milliót se nagyon kapott senkitől. Clowney egy korábbi interjújában azt mondta, továbbra is magabiztos abban, hogy mennyit is ér, illetve abban is, hogy az érdeklődők ki is tudnak ennyit fizetni, függetlenül a koronavírus által befolyásolt szezontól és annak minden velejárójától (kieső bevételek, potenciálisan csökkenő fizetési sapka).

Korábban leginkább a Seahawks, a Titans és a Browns tűnt komoly érdeklődőnek, úgy néz ki, most a Raiderst is felvehetjük az érdeklődők közé. A négyesből egyébként a Browns áll a legjobban, a csapatnak még mindig 37 millió dollárnyi cap space áll a rendelkezdésére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!