Connect with us

Hír

Aki koronavírusos, az bukja a Super Bowlt – nincs kivétel

A koronavírusjárvány miatt gyakran felmerül, hogy mi történik azzal a játékossal/edzővel, aki pozitív tesztet produkál. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy a pozitív teszt után az adott személyt legalább öt napra izolálják, és csak akkor térhet vissza, ha fel tud mutatni két negatív Covid-19 tesztet. Ez alól természetesen a Super Bowl sem kivétel.

A Super Bowlt illető kérdést Philip Rivers, a Colts irányítója tette fel a játékosok szakszervezetének. Utóbbi kategorikusan kijelentette, hogy a pandémia miatti óvintézkedések a döntőre is érvényesek lesznek, tehát aki pozitív tesztet produkál a Super Bowl előtti héten, az le is marad az eseményről.

Ez természetesen érthető, ugyanakkor még belegondolni is rossz egy olyan fináléba, ahol mondjuk az egyik csapat kezdő irányítója és fél támadósora kénytelen lenne kiülni a mérkőzést.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gergely Nagy
Gergely Nagy
3 years ago

Majd BB nyom egy Infection gatet a playoffban aztán csak hullanak az ellenfelek :D

bjeela
bjeela
Reply to  Gergely Nagy
3 years ago

Óóóóh, hogy rohagggyámeg, há nemmegelőztél? Pont ezt gondoltam én is, hogy minden csapat egy felbérelt és fertőző anyaggal felszerelt rajongósereggel áll fel, aminek a végén nem lesz egyetlen egészséges játékos sem, oszt elhalasszák a SB-t.

Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Nem is értem Rivers kérdését. Úgy gondolja, hogy a szuperintelligens vírus a Super Bowlon szünetet tart és nem fertőz vagy akkor már úgyis mindegy, utolsó meccs???

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Érthető az aggódása, neki a legnagyobb a családja, akik annyi felé járnak, hogy nem is tudja mindőjüket követni, ergo potenciálisan bárki másnál nagyobb fertőzésveszélynek van kitéve. Mondjuk úgyis csak néző lenne, legrosszabb esetben tévén még akkor is tudja nézni.

RA7
RA7
3 years ago

Érdekes lenne egy Chiefs – 49ers visszavágó a SB-ban a gyakorló csapatokkal 😂

conspiracy theory
conspiracy theory
3 years ago

Egy nézők nélküli SB, ahol a PS-ből hirtelen felrántott QB fogja dobálni a labdát a 4. számú CB-nek. :)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x