Connect with us

Hír

A sok pozitív COVID-teszt ellenére optimista az NFL főorvosa

Egyre több játékos került COVID-IR-re, illetve több sztár is a szezon kihagyása mellett döntött, ennek ellenére az NFL főorvosa, Dr. Allen Sills “óvatosan optimista” a 2020-as szezont elletően. Szerinte a liga megfelelő tervvel állt elő, és bár a koronavírus végigkíséri majd az egész szezont, a legrosszabbtól nem kell félni.

“Kénytelenek voltunk realizálni, hogy ez nagyon nehéz lesz, komoly kihívás elé állít minket, de a csapatunk nagyon elkötelezett, a legjobbunkat nyújtjuk, hogy minimalizáljuk a kockázatot. Bármennyire szeretnénk, világosnak tűnik, hogy a vírust nem lesz a közeljövőben kiírtva. Ugyanakkor továbbra is óvatosan optimista vagyok a szezont illetően, rengeteg időt és energiát áldoztunk arra, hogy a lehető legjobban kezelni tudjuk a pandémia okozta veszélyt”

– mondta Sill (via Houston Chronicle).

Nem csak az NFL illetékesei, de az egyetemek egy része is hasonlóan látja a helyzetet. Az ACC csapatai mellett ugyanis a SEC is bejelentette, hogy ugyan korlátozott körülmények között, de lesznek konferencián belüli mérkőzések (igaz, a Big 10 küzdelmei ugyanakkor elmaradhatnak idén).

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2020-07-31 20:30

Azért én remélem, hogy Minnesotában már edzésbe állították a vizesfiút. Kirk kapitány majd átadja neki a mezszámát.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x