Connect with us

Hír

LeSean McCoy a Buccaneersé, Nigel Bradham a Saintsé

LeSean McCoy végre csapatot talált, egy évre írt alá a Tampa Bay Bucshoz, jelentette be a hírt a játékos ügynöke. A 32 éves veterán tavaly bajnoki címet szerzett a Chiefsszel, most Tom Brady csapattársaként próbálkozhat meg az ismétléssel – csapatot választani nagyon tud.

A futó már távolról sem az az All-Pro kaliberű játékos, aki az Eaglesben volt: tavaly ugyan 465 yardot szerzett 101 futásból négy TD mellett, illetve 28 elkapásból 181 yardja volt, de ezek a számok nagyrészt az alapszakasz elején jöttek össze. A szezon második felében már alig játszott, a rájátszásban egyetlen labdát sem kapott, a Super Bowlon pedig még az aktív keretbe sem került, hiába volt egészséges.

A Bucs RB-helyzete messze nem a legjobb a ligában, így akár még komolyabb szerepet is kaphat, ha megéri a végső keretszűkítést.


Terron Armstead szerint a Saintsnek az egyetlen elfogadható eredmény idén a Super Bowl-győzelem, a csapat pedig ennek megfelelően továbbra is próbál erősíteni a kereten. Ezúttal a linebacker Nigel Bradhamet sikerült megszerezni egy egyéves szerződés keretein belül, jelentette be a játékos ügynöke.

A szeptemberben 31 éves Bradham 2012-ben a Bills negyedik köröse volt, majd újoncszerződése lejárta után az Eagleshöz írt alá. Philadelphiában hozta a legjobb játékát, különösen coverage-ben volt használható, ennek ellenére a csapat nem hívta le az idei szezonra az opcióját.

A linebacker tavaly 61 tackle-t, egy INT-et és egy fumble-sixet jegyzett 12 meccsen. Demario Davis és Kiko Alonso mellett ő lehet a harmadik legtöbbet használt LB a csapatban, ehhez mindössze az Alex Anzalone, Craig Robertson, Anthony Chickillo és Zack Baun alkotta négyest kell megelőznie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!