Connect with us

Hír

Antonio Brown már megint visszavonult

Antonio Brown azt mondja, végzett a focival. Ismét. Megtette már ezt tavaly augusztusban és szeptemberben is, megtette ezt tegnap is a Twitteren.

“Itt az ideje lelépni. Mindent megtettem ebben a sportban és most a kockázat nagyobb, mint a jutalom. Köszönöm mindenkinek, hogy részese volt ennek az utazásnak, őszintén köszönök mindent! Az élet megy tovább! Jöttem, láttam, győztem, a küldetés teljesítve.”

Az persze jó kérdés, hogy ez végleges döntés vagy sem.

A 2010-ben hatodik körben draftolt elkapó a liga egyik legjobbja lett az elmúlt évtizedben, elkapásokban és elkapott yardokban is kétszer-kétszer vezette a ligát, az egyik legmegállíthatatlanabb játékosa volt a ligának. Aztán egyszer valami bekattant, nehezen kezelhetővé vált, a Steelers pedig elcserélte a Raidershöz, ahonnan a szezon kezdete előtt kivágták – a játékos alapos közbenjárásának köszönhetően. Tavaly egy meccsen játszott a Patriotsban, majd ismét kivágták, mikor előjöttek újabb ügyei.

Nem tudni, idén játszott volna-e, leginkább a Seahawks érdeklődéséről lehetett hallani, de állítólag egyből többmeccses eltiltás várt volna rá, amint leigazolta volna valamelyik csapat, mivel több helyen is vétett a liga személyes magatartásra vonatkozó szabályzata ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!