Connect with us

Hír

Az NFL belement, hogy ne legyen előszezon

Az NFL két előszezonmeccset akart, az NFLPA pedig egyet sem, így kompromisszumos megoldásnak tűnt volna az egymeccses preseason, ahol mindenféle meccsrendezési procedúrát tesztelhettek volna a csapatok. Végül azonban nem lesz előszezon ezen a nyáron, belement a szakszervezet kérésébe az NFL – írja Adam Schefter.

Ez nagy előrelépés az edzőtábor időben való elkezdéséhez – tegnap a Chiefs és a Texans újoncai már meg is jelentek a csapatok létesítményeiben, habár egyelőre csak egy COVID-tesztet végeztek el rajtuk – és a szezon lebonyolításához is, hiszen így több idő marad az NFLPA által javasolt felkészülési időtávra, ami megelőzi az idénykezdetet. A játékosok sok platformon hangoztatták már, hogy ők játszani akarnak, de ezt csak úgy szeretnék megtenni, ha a körülményekhez képest lehető legjobban vigyáznak az egészségükre.

Az értelmetlen előszezonmeccsek eltörlése is ebbe a kategóriába esik, hiszen minek tegyék ki magukat plusz kockázatnak, ha ezek a mérkőzések úgysem számítanak. Persze ez nagyon rossz hír a draftolatlan újoncok számára, akiknek így sokkal, de sokkal nehezebb lesz bekerülniük a végső keretbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!