Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Bears

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Ezen a héten az NFC North csapatai érkeznek, ma pedig a Bears kerül sorra.

Szavazni a Bears playeire vasárnap este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés majd hétfőn lesz, mikor már a csoport többi tagjánál is eldőlt melyik play nyert. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 Tillman-Moore INT – 2010 week 2

A Bears mindig is a kemény védelméről volt híres. Hogy miért, arra Charles Tillman sokszor emlékeztette a szurkolókat. A Cowboys ellen például akkorát ütött a labdát váró Miles Austinon, hogy az képtelen volt elkapni a játékszert, ami egyenest a safety D.J. Moore ölébe hullott.

View post on imgur.com

#2 Matt Forté egymásnak küldi a Bucs védőket – 2011 week 7

Forté emlékezetessé tette a londoni bemutatkozást. A meccs elején mindjárt egy 32 yardos TD-t szerzett, ahol úgy beültette a Bucs defense-t a hintába, hogy két védő még egymásnak is futott.

View post on imgur.com

#3 Earl Bennett fejre áll, miközben TD-t szerez  – 2012 week 13

Néha keményen meg kell küzdeni egy-egy pontért. Ezt a legjobban Earl Bennett tudhatja, akit szó szerint fejre állítottak a Seahawks védői. Nem lehetett kellemes, de a TD-szerzés öröme kárpótolta.

View post on imgur.com

#4 Leonard Floyd fumble TD a Packers ellen – 2016 week 7

Floydot nagy reményekkel draftolták Chicagóban, és ugyan nem hozta az elvárt szintet, de néha képes volt megvillanni. Ha pedig ezt a Packers ellen tette, akkor az duplán jó volt. Floyd sackelte Rodgerst, kiütötte a labdát a kezéből, és az end zone-ban is ő vetődött rá a játékszerre. Ilyen játékokat várnak el egy Bears védőtől.

View post on imgur.com

#5 Tarik Cohen rossz irányba indul el… de TD-t szerez – 2017 week 13

John Fox valószínűleg nem volt boldog, mikor meglátta, hogy a puntot fogadó Cohen elkezd visszafelé futni. De aztán mosolyra nyílt a szája, mert Cohen még így is át tudott surranni a 49ers játékosok között, és egy 61 yardos TD-t szerzett.

View post on imgur.com

#6 Trubisky futott TD a Patriots ellen – 2018 week 7

Trubisky megirigyelhette Cohen TD-jét, mert a Patriots ellen ő is az ellenkező irányba kezdett el futni. De ő is jól járt ezzel a döntéssel, a Pats védők nem tudták levinni, és ő is be tudott surranni az end zone-ba.

View post on imgur.com

#7 Mack pusztító sackje a Lions ellen – 2018 week 10

Khalil Mack egy szörnyeteg. Ezt mind tudjuk, de ha valaki esetleg nem hitte volna, annak a Lions ellen bizonyított. Mack konkrétan két blockról vált le, sőt a falembert egy határozott mozdulattal a földre is küldte mielőtt sackelte Staffordot.

View post on imgur.com

Szavazás:

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!