Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players – AFC West

A címvédő csoportjával folytatjuk a Breakout-sorozatunkat. A Chiefs Super Bowl-győztes kerete szinte teljesen egyben maradt, ennél feljebb pedig nehéz jutni, de így is akad két játékos, aki végre kibontakozhat. A Raidersnél két korábbi elsőkörös reach cáfolhat rá a kétkedőkre, a Chargersnél egy többé-kevésbé bizonyított játékos törhet be az elitbe, míg a Broncos egész szezonja attól függ, meglesz-e a breakout. 

Denver Broncos

Drew Lock, QB

John Elway már többször bebizonyította, hogy egyáltalán nem ért az irányítókhoz (a többszörös MVP, all time great Peyton Manning scoutolásához sok szaktudás nem kellett), de úgy néz ki, a denveri vak tyúk is talál néha tehetséges QB-t. Drew Lock távolról sem volt elit újoncként, de öt kezdő meccséből négyet megnyert, ami azért nem rossz.

Az elmúlt két évben két másodéves irányító, Patrick Mahomes és Lamar Jackson is MVP lett – ez valószínűleg nem fenyegeti Lockot, ettől függetlenül parádés szezonja lehet. A támadófal elég jó körülötte, van egy ígéretes tight endje, Courtland Sutton mellé kapott még egy első- és második körös elkapót, illetve Melvin Gordonnal kiegészülve az egyik legmélyebb futószekció székel jelenleg Denverben. A védelem is rendben van (a szerkesztőségi franchise drafton a Broncosból választottuk ki a legtöbb játékost), minden adott egy pozitív szezonhoz. Ha Lock képes megugrani a szintet, a Denver komoly playoff-esélyes lesz idén.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások