Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Cowboys

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Ezen a héten az NFC East csapatai érkeznek, ma pedig a Cowboys kerül sorra.

Szavazni a Cowboys playeire vasárnap este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés majd hétfőn lesz, mikor már a csoport többi tagjánál is eldőlt melyik play nyert. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 Romo meccsnyerő passza a 49ers ellen… kilyukadt tüdővel – 2011 week 2

Romo karrierje során rengeteg sérülést szedett össze, de a legijesztőbb egyértelműen a 49ers ellen érte. Egy kemény ütés hatására kilyukadt a tüdeje, ami komoly kockázatot jelentett, de ő ennek ellenére végigjátszotta a meccset, visszahozta a csapatot egy 10 pontos hátrányból, majd a hosszabbításban is megdobta a győzelmet hozó passzt (ha Holley kicsit gyorsabb, akkor sima TD lett volna). A körülmények ismeretében hatalmas teljesítmény volt ez.

View post on imgur.com

#2 Rolando McClain fű alól szerez INT-et – 2014 week 2

Az LB-knek nem feltétlenül az INT szerzése a feladata, de ha esély nyílik rá, akkor nem utasítják vissza az ajándék labdát. McClainnek azonban ezért az INT-ért alaposan meg kellett dolgoznia.

View post on imgur.com

#3 Romo lerázza magáról Wattot, és TD-t dob – 2014 week 5

Ha JJ Watt odaér hozzád, akkor a legjobb, ha azonnal lemész, a sacket úgysem kerülheted el. Kivéve, ha Tony Romo vagy. Ez esetben egy laza mozdulattal rázd le magadról a védőt, majd azzal a lendülettel dobj is egy 43 yardos TD-passzt.

View post on imgur.com

#4 Dez Bryant emberek tömegében szerez TD-t – 2015 week 9

Dez ezúttal elkapta. Nem is akárhogy. Már Cassell menekülése sem volt semmi, de Bryantet mondhatni mindenki megpróbálta visszafogni (a sajátjai is). De ez persze neki nem jelentett gondot, így is elkapta a labdát, és TD-t szerzett.

View post on imgur.com

#5 Elliott 83 yardos TD a Steelers ellen – 2016 week 10

Erről a meccsről elsőre valószínűleg mindenkinek Elliott utolsó TD-je ugrik be, amivel nyert a Cowboys. Nagy játék volt, de nem a legnagyobb. Ezen a meccsen ugyanis Elliott még az első negyedben kapott egy screen passzt, amiből (miután faképnél hagyta a védőket) egy 83 yardos TD-t szerzett.

View post on imgur.com

#6 Amari Cooper GW TD-je az Eagles ellen – 2018 week 14

A tét a csoportgyőzelem volt az egyik legnagyobb rivális ellen. Ilyenkor pedig talán annyira nem szokatlan, ha egy felpattanó labda dönti el a meccset. Nos, Coopernek nem volt egyszerű dolga megszelídíteni a felpattanó labdát, de végül sikerült neki, és nyert a Cowboys.

View post on imgur.com

#7 Cole Beasley TD-je a Giants ellen – 2018 week 17

A Cowboysnál is tudják, hogyan kell a végsőkig kicentizni egy kulcsfontosságú elkapást. Prescott 4&15-re dobott egy olyan labdát, amit majdhogynem esélytelen volt elkapni. Beasley megoldotta.

View post on imgur.com

Szavazás:

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!