Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Eagles

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Ezen a héten az NFC East csapatai érkeznek, ma pedig az Eagles kerül sorra.

Szavazni az Eagles playeire hétfő este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés közvetlenül utána lesz a csoport többi tagjával együtt.. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 Vick és DeSean Jackson a legelső játékból pusztít – 2010 week 10

Ezen a hétfő esti meccsen az Eagles valósággal lemészárolta a Redskinst. Ennek a mészárlásnak pedig már a legeslegelső játék megadta az alapot, mikor Vick egy egy 88 yardos bombát küldött DeSean Jacksonnak.

View post on imgur.com

#2 DeSean Jackson GW punt TD-je – 2010 week 15

A Miracle at Meadowlands II-ként is ismert meccsen az Eagles számára reménytelennek tűnt a helyzet 3 negyed játék után. 8 perccel a vége előtt még 21 pontos hátrányban volt a csapat, de sikerült innen fordítani. Az egész comebackre pedig az tette fel a pontot, mikor egyenlő állásnál az utolsó pillanatban DeSean Jackson visszahordta TD-re a Giants puntját, amivel megnyerte a meccset.

View post on imgur.com

#3 LeSean McCoyt a hó sem állítja meg – 2013 week 14

McCoy már az Eaglesnél is bebizonyította, hogy a hó az nemhogy nem hátráltatja, de még jobbá is teszi. Kis túlzással azt lehet mondani, egymaga megnyerte ezt a meccset. Pedig mind a hó, mind a Lions védők mindent megtettek, hogy megállítsák. Hát nem sikerült.

View post on imgur.com

#4 Malcolm Jenkins 99 yardos pick6 – 2015 week 13

Tom Brady ritkán dob INT-et. Pick6-et meg még ritkábban. Szóval ha mégis sikerülne ilyet csinálnod, akkor az legyen nagy. Malcolm Jenkins megfogadta ezt a tanácsot, és miután ellopta Brady passzát, 99 yardot rohant vele vissza.

View post on imgur.com

#5 Wentz kiszabadul és TD-t dob – 2017 week 1

Érezhették az Eagles szurkolók, hogy valami nagy dolog van készülőben. Wentz már a legelső meccsen bemutatta, ő a jövő irányítója, és az se érdekli, ha jobbról-balról kerülgetnie kell a védőket. Így is simán odadobta a labdát Nelson Agholornak, aki elkapta azt (!!!!), majd lazán befutott az end zone-ba.

View post on imgur.com

#6 Patrick Robinson pick6 – 2017 NFC Championship

A kezdőirányítód sérült, és az ellenfél a legelső drive-ban szétszedte a védelmed? Ha innen nyerni akarsz, akkor egy sorsfordító játékra van szükséged. És jött is ez a játék. Robinson ellopta Keenum passzát, és miután eltakarítottak előle mindenkit, TD-t szerzett. Ezután pedig teljesen megváltozott a meccs képe, a Vikingsnak pedig esélye sem volt.

View post on imgur.com

#7 Philly Special – 2017 Super Bowl

Ha Super Bowlon nyerni akarsz a Patriots ellen, akkor vagy legyen egy elkapód, aki egy lehetetlen elkapást hajt végre… vagy húzz egy váratlant, ami még Belichicket is meglepi. Az Eagles az utóbbit választotta, és bejött. Ez play teljesen váratlanul érte a Pats védelmét, és lényegében az ilyen merész húzások hozták meg az Eaglesnek a győzelmet.

View post on imgur.com

Szavazás:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!