Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Redskins

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Egy fontos információ még, hogy az NFL az évtizedet naptárilag számolja, tehát a 2009-es playoff meccsekkel kezdődik (amik ugye már 2010-ben lettek lejátszva) és egészen a 2019-es alapszakasz végéig tart. Az elejét átvettem tőlük, de úgy gondoltam a ’19-es playoff meccseket is beraktam ebbe a játékba (ki tudja lesz-e még ilyen). Szóval olyan játékok fognak jönni, amelyek a 2009-es playofftól kezdődően az idei Super Bowlig bezárólag estek meg.

Ezen a héten az NFC East csapatai érkeznek, ma pedig a Redskins kerül sorra.

Szavazni a Redskins playeire szombat este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés majd hétfőn lesz, mikor már a csoport többi tagjánál is eldőlt melyik play nyert. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 DeAngelo Hall pick6 a Bears ellen

Ha egy védő egy INT-et szerez, akkor az mindig jó. Ha kettőt, akkor már nagyon jó. Ha pedig négyet, akkor minden dicséretet megérdemel. Márpedig Hall 4 alkalommal is ellopta Cutler passzát. A második ilyen labdalopása pedig 92 yardos TD is ért, amivel nem mellesleg megszerezte csapatának a vezetést, ami a meccs végéig megmaradt.

View post on imgur.com

#2 Pierre Garcon 88 yardos TD-je a Saints ellen – 2012 week 1

A Redskins szurkolók nagy reményekkel ültek le a 2012-es év elé, hiszen megérkezett az új franchise irányító Robert Griffin személyében. Griffin már a legelső héten parádézott, de a legelső TD-passzát inkább Garcon hozta össze, hiszen az elkapó egy pár yardos átadásból hozott ki egy 88 yardos TD-t.

View post on imgur.com

#3 Griffin TD futása a Vikings ellen – 2012 week 6

Griffin igazán a Vikings elleni meccsen bontakozott ki először, amikor már nem csak levegőben, de földön is meg tudta mutatni mire képes. A Vikings védők csak bottal tudták ütni a nyomát, miközben 76 yardos TD-t futott.

View post on imgur.com

#4 DeSean Jackson TD-je a Bills ellen – 2012 week 15

Griffin karrierje csúnya véget ért, de a Redskins szurkolók kaptak helyette mást, Kirk Cousinst. Az új irányító remekül megértette magát az elkapóival, és ennek DeSean Jackson is haszonélvezője volt. A Bills ellen Cousins meg is találta Jacksont, aki két Bills védőt is beültetett a hintába, majd könnyedén TD-t szerzett.

View post on imgur.com

#5 Maurice Harris egykezes TD-je – 2017 week 10

Harris nem tartozik a legismertebb elkapók közé, de egy jelenettel mégis képes volt felhívni magára a figyelmet, mikor Beckhamet utánozva egy kézzel szerzett TD-t a Vikings ellen.

View post on imgur.com

#6 Peterson 90 yardos TD – 2018 week 13

Öregember nem vénember. Legalábbis Peterson nagyon ezt akarta bebizonyítani, és végső soron sikerült is neki. Könnyedén áttört az Eagles védőkön, és még a futóversenyt is simán megnyerte ellenük.

View post on imgur.com

#7 Vernon Davis TD az Eagles ellen – 2019 week 1

Peterson után Vernon Davis is be akarta bizonyítani, hogy még nem öregedett ki ebből a sportból. Az Eagles védők pedig ismét asszisztáltak ahhoz, hogy ez sikerüljön.

View post on imgur.com

Szavazás:

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cornerstone ducks
cornerstone ducks
3 years ago

*footballteam

camillo 7777
3 years ago

Nekem az tetszett amikor ellenünk Kirk kapitánynak Spájkolni kellett volna és letérdelt. Pár másodperccel a félidő vége előtt. 😃😃😃

Jarred
Jarred
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Csak gondolt a semleges szurkolókra, és nem akarta, hogy már a félidőben eldőljön a meccs.

camillo 7777
Reply to  Jarred
3 years ago

Hát jól elgatyáztak akkor minket. 😃

Tamer Link
Tamer Link
3 years ago

Redskins már nem PC! Van másik!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x