Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Titans

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Egy fontos információ még, hogy az NFL az évtizedet naptárilag számolja, tehát a 2009-es playoff meccsekkel kezdődik (amik ugye már 2010-ben lettek lejátszva) és egészen a 2019-es alapszakasz végéig tart. Az elejét átvettem tőlük, de úgy gondoltam a ’19-es playoff meccseket is beraktam ebbe a játékba (ki tudja lesz-e még ilyen). Szóval olyan játékok fognak jönni, amelyek a 2009-es playofftól kezdődően az idei Super Bowlig bezárólag estek meg.

Ezen a héten az AFC South csapatai érkeznek, ma pedig a Titans kerül sorra.

Szavazni a Titans playeire szombat este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés majd hétfőn lesz, mikor már a csoport többi tagjánál is eldőlt melyik play nyert. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 Nate Washington 71 yardos TD-je a Lions ellen – 2012 week 3

2012-ben a Titans és a Lions lejátszotta az egyik legjobb mérkőzést, amire senki nem emlékszik. Röpködtek a pontok és a nagy játékok, a Titans részéről pedig az egyik legnagyobbat Nate Washington hajtotta végre, aki egy nehéz elkapás után 71 yardos TD-t szerzett.

View post on imgur.com

#2 Mariota 87 yardos futott TD-je a Jaguars ellen – 2015 week 13

A Mariota éra legelső szezonja nem tartogatott sok pozitívumot, legalábbis még nem sikerült nagy eredményeket elérni. A 13. héten azonban egy adok-kapok meccsen Mariota beindította a rakétáit, és maga mögött hagyva a teljes Jaguars védelmet sikerült egy 87 yardos TD-t szereznie.

View post on imgur.com

#3 Demarco Murray 75 yardos TD-je a Seahawks ellen – 2017 week 3

2017-ben elkezdett átszakadni a gát, és már playoffesélyes csapatként lehetett beszélni a Titansről. Ennek az új hozzáállásnak az első momentuma valószínűleg az volt, mikor sikerült megverni a Seahawkst. A meccs döntő játékát pedig Murray szállította, aki a fél Seahawks védelmet hintába ültette egy 75 yardos TD során.

View post on imgur.com

#4 Mariota TD passzt ad saját magának – 2017 wild card meccs

Ami a Seahawks ellen elindult, az a Chiefs ellen csúcsosodott ki. A Chiefs 21-3-as előnyt épített ki, de a Titanst ez nem rémítette meg, sikerült fordítani, és a végén 22-21-re megnyerni a meccset. Ezt a fordítást pedig egyértelműen az a play indította el, mikor Mariota TD passzt adott… saját magának.

View post on imgur.com

#5 Henry 99 yardos TD-je a Jaguars ellen – 2018 week 14

Ebben az évben a Titans lemaradt a playoffról, de a szezon tartogatott egy emlékezetes jelenetet, mikor Derrick Henry faltörő kost játszva átrohant a Jaguars védőkön, és egy 99 yardos TD-t szerzett.

View post on imgur.com

#6 Logan Ryan pick6 a Patriots ellen – 2019 wild card meccs

Ahogy fentebb írtam, a tavalyi playoff meccseket még belevesszük ebbe az évtizedbe, hiába voltak naptárilag 2020-ban. A Titans egy sötét ló volt, és elég hamar bebizonyosodott, miért. A Patriots otthonában sikerült nyerni, ahol a meccset a korábbi Pats játékos, Logan Ryan zárta le egy pick6-szel.

View post on imgur.com

#7 Henry TD passza a Ravens ellen – 2019 divisional round

Nemcsak a Patriots, de a Ravens is kapitulált a Titans előtt. Maga a meccs sima volt, de Vrabel biztosra akart menni, és minden kreativitását bevetve Henryvel dobatott egy TD-passzt, ami végleg demoralizálta a Ravenst.

View post on imgur.com

 

Szavazás:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!