Connect with us

Játékos Portré

Akit csak úgy hívnak: Sack Man

Gyerekként gúnyolták, emiatt még az is megfordult a fejében, hogy megöli az életét tönkre tevő srácot. A csapattársai utalták, mert önző és arrogáns volt, végül mégis testvérekként jutottak egymás után négyszer Super Bowlba. Egy gép volt az edzőteremben, többet dolgozott, mint mindenki együttvéve, a pályán pedig minden irányító és támadófalember rettegett tőle. Ő volt Bruce Smith, aki még Lawrence Taylor mellett is ki tudott tűnni – az egyetlen játékos, aki 200 sacket szerzett karrierje során.

Bruce Smith 1965-ban született a virginiai Norfolkban. Szüleivel, bátyjával és nővérével együtt nőtt fel, ő volt a legkisebb gyerek a családban. Már kisgyermekként is látszott, hogy mennyivel magasabb és nehezebb a társainál, emiatt sokat gúnyolták őt. Annyira fájóan érintették a csúfolódások, hogy egy nap megfordult a fejében az is, hogy elveszi annak a gyereknek az élet, aki az övét pokollá teszi – vallotta be egy vele készült interjúban.

“Egy nap az iskolából hazafelé menet annyira felidegesített az a srác, aki mindig gúnyolódott rajtam, hogy szörnyű döntést készültem meghozni. Leszálltam a buszról, bementem a házunkba és megfogtam édesapám fegyverét. Belül imádkoztam, hogy mire kilépek a házból, már ne legyen ott a busz és a srác, mert különben biztosan lelőttem volna.”

A baj szerencsére nem történt meg és a későbbiekben sokkal jobbra fordult Bruce sorsa.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!