Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – NFC South

Új sorozatba vágunk bele így július kezdetével, ahol megpróbálunk minden csapatból 1-1 támadó- és védőjátékost kiemelni, akik berobbanhatnak a köztudatba, avagy épp egy szinttel feljebb lépve az elitbe küzdhetik magukat, azaz “breakout” év vár rájuk! Az NFC South divíziójával kezdünk.

New Orleans Saints

Deonte Harris, WR/PR

Ha valaki nem figyel a special team playek alatt, akkor igazán ismeretlen lehet neki Deonte Harris, hiszen offense-ben az alapszakaszban csak 6 elkapása volt 24 yardért, szóval ilyen szempontból a nulláról indul a tavalyi draftolatlan játékos. Azonban Harris nem csak Pro Bowler, hanem elsőcsapatos All-Pro is volt tavaly punt returnerként – az egyike volt annak a négy játékosnak, aki punt return TD-t tudott elérni 2019-ben. Idén pedig a támadósorban is nagyobb szerepet kaphat, leginkább mélységi fegyverként Ted Ginn helyén – ilyen szerepben a playoffban is láthattunk tőle egy 50 yardos elkapást.

Nem volt egyszerű a Saints támadósorában breakout jelöltet hozni, hiszen szinte mindenhol már befutott játékosok vannak, az újonc Ruiz lehetett volna még egy mentsvár, de hacsak nem szakad minden kötél, nem akarok újoncot hozni, a másodéves Erik McCoy pedig már tavaly a liga legjobb centerei közt volt és sokan felfigyeltek rá, így rá sem illett ez a jelző igazán. Így maradt Harris, akitől azért óriási évet nem feltétlen várnék, hiszen legjobb esetben is csak 5. számú célpont lesz az offense-ben, de jelenléte segíthet megnyújtani a pályát, pár hosszabb TD össze is jöhet számára, a visszahordásoknál pedig továbbra is extrán hasznos lesz.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások