Connect with us

Hír

BREAKING: Az ARENA4-re költözik az NFL!

Megállapodást kötött az NFL és a Network4! A szerződés eredményeként ezentúl az ARENA4 sugározza az NFL mérkőzéseit, áll a szolgáltató hivatalos közleményében. Illetve büszkén jelenthetjük be, hogy a kommentátori székben jó eséllyel feltűnik majd szerkesztőnk, Kovács Bálint, aki már tavaly is rendszeresen közvetített egyetemi mérkőzéseket a csatornán.

A közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.

Az is kiderült, hogy három évre szól a szerződés, Kun Zsolt “Maka” információi szerint pedig a csatorna elérhető lesz szeptemberig minden szolgáltatónál és HD adás is lesz.

A SportTv így reagált a történtekre (via Index):

“A televíziós sportjogokért zajló versenyben az árak folyamatosan növekednek, de ésszerű üzleti vállalkozásként működve a Sport TV nem akart a már eleve jelentősen megemelt árajánlatunknál még magasabb összeget kínálni az NFL-közvetítési jogaiért.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!