Connect with us

Hír

Calais Campbell: A Ravens a legjobb esélyem a bajnoki címre

Calais Campbell megfordult már pár jó csapatban karrierje során, a Cardinalsszal és a Jaguarsszal összesen három konferenciadöntőn vett részt, előbbivel egyszer Super Bowlba is eljutott, bár győzni nem sikerült. A kiváló védőfalember ugyanakkor a jelenlegi csapatát tartja a legjobbnak, amiben valaha játszott.

“Őszintén szólva nagyon jó helyzetben vagyok. A Ravens nagyon, nagyon tehetséges, ráadásul a draftról is sokat erősödtünk. Nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt. 12 éves pályafutásom során voltam már a tagja pár nagyszerű csapatnak, de még egyszer sem nyertem meg a bajnokságot. Tekintve, hogy mennyire jó is a Ravens, szerintem most van a legnagyobb esélyem a gyűrűre”

– mondta a SiriusXM NFL Radiónak.

Campbell újoncként jutott el élete első és eddig egyetlen Super Bowljára, de 2008-ban a Steelers legyőzte a Cardinalst a döntőben. Ezután 2015-ben jutott a legközelebb a célhoz, de a 15-1-es, Cam Newton fémjelezte Panthers legyőzte a csapatot az NFC-döntőben. Két évvel később pedig már a Jaguars játékosaként jutott el majdnem a csúcsra, de a 2017-es AFC-döntőn, egy nagyon jó meccsen végül nem sikerült legyőzni a Patriotsot.

Tavaly a Ravens 14-2-es volt, de a csapat azonnal elvérzett a rájátszásban. Az idén megszerzett Campbellel talán végre sikerül a csúcsra jutni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!