Connect with us

Hír

Chris Jones azzal fenyegetőzik, hogy kiüli az évet

Már csak két hét áll rendelkezésére a csapatoknak és a franchise tagelt játékosoknak, hogy megegyezzenek egy hosszútávú szerződés kapcsán. A Chiefs védőfalembere, Chris Jones pedig próbálja bevetni minden erejét, hogy ez összejöjjön, így azzal fenyeget, hogy kiüli a teljes évet, ha nem kap legalább évi $20 milliós hosszabbítást.

Az NFL Networkön Mike Garafolo beszélt arról, hogy Jones mindig is egy évi $20 milliós játékosnak látta magát, azonban úgy néz ki, hogy a Chiefs nem így gondolkodik és sosem ajánlott még neki ilyen magas összeget. Garafolo megjegyezte, hogy sok munka van még ezzel és nem magabiztos, hogy összejön a dolog. Erre jött Chris Jones, aki Twitteren reagált a videóra azzal a megjegyzéssel, hogy akár ki is ülheti az évet, ahogy Le’Veon Bell tanította.

Bell ugyebár kiülte a 2018-as szezont, miután a Steelers a második franchise taget tette rá, az idény után pedig a Jetshez írt alá. Arról már megoszlanak a vélemények, hogy jól járt-e ezzel a lépéssel, részben igen (garantált tartalmak), részben nem (teljes összeg).

Jones franchise tage $16,1 milliót fizetne neki 2020-ban, ezen akar tornázni legalább $4 milliót. Jelenleg csak két belső védőfalember keres évi $20 milliót, az egyik Aaron Donald, aki ilyen ütemben karrierje végén a valaha volt legjobb iDL-ként vonulhat vissza, a másik DeForest Buckner, akiért idén cserélt a Colts – nála jobb játékos Jones, így az ő szemszögéből jogosan várhatná el, hogy legalább annyit keressen ő is.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások