Connect with us

Hír

Néhány csapat abban gondolkodik, hogy csak meccsnapon fog utazni a mérkőzésekre

A 2020-as szezon sok szempontból különleges lesz, a csapatoknak pedig sok mindenhez alkalmazkodiuk kell majd az idény során. Ilyen az utazás kérdése is, a PFT információi szerint pedig több csapat is azon gondolkodik, hogy csak meccsnapon utazna a találkozók helyszínére, és egyből aznap haza is utazna, ezzel kikerülve elsősorban a szállodákban való tartózkodást.

Ez bizonyos helyetekben elég problémás lenne, ugyanis az egyik partról a másikra utazni, lejátszani egy meccset, majd visszautazni egy nap alatt elég kemény és fárasztó dolog. A játékosok Twitteren ki is vannak akadva az ötlet kapcsán, sokan válaszoltak a PFT cikkére – köztük például Allen Robinson, Tyrann Mathieu vagy Eric Ebron -, hogy ez borzasztó ötlet, fárasztó is és a sérülésveszélyt is növeli.

Ráadásul kockázatos is olyan szempontból a dolog, hogy mi van például rossz időjárás vagy bármilyen más probléma esetén, ami miatt késik a repülő? Eltolják a meccset?

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2020-07-01 08:26

Nyilván nem egy keleti part – nyugati part utazásra értelmezendő ez szerintem, mert ott valóban nem lenne célszerű. A kép miatt NE-i példa. Boston-LA repülővel alsóhangon 6 óra, plusz egyéb szüttyögések (kijutás a reptérre, majd reptérről stadionba), reggel 6-kor indulnának otthonról, akkor éppen beesnének a meccs kezdetére. Ugyanakkor Boston-Buffalo 1,5 óra, Boston-NY 1 óra, Boston-Baltimore 1,5 óra, ami nem tűnik annyira húzósnak. Ha csak a meccs utáni hazautazás lenne aznap, akkor meg pláne nem (mondjuk a Pats részéről logisztikailag is könnyebben megoldható ez mert saját gépük van)

ahanem
ahanem
Reply to  Hurrá Torpedó
2020-07-01 15:49

“reggel 6-kor indulnának otthonról, akkor éppen beesnének a meccs kezdetére.”

Reggel 9kor kezdődik a meccs?

Fetyke
Fetyke
2020-07-01 09:14

Ha jól emlékszem, akkor a Packers tavaly hasonlót próbált meg a Chargers ellen. Csúnya bukás lett belőle…

katonadani
Reply to  Fetyke
2020-07-01 09:31

nem, ők ott aludtak. Épp az volt a baj, hogy lazán vették és szórakoztak kicsit LAben.

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-07-01 10:30

Így mondjuk szórakozásra biztos nem jut idő. De hogy jó ötlet e majd csak a kezdés előtt bezuhanni a 49ers ellen, az jó kérdés.

László Varga
László Varga
2020-07-01 09:41

A Pats esetleg a gépeit szállodává alakíthatja a játékosok számára, a slep meg kint alszik. :D

pritek
pritek
2020-07-01 22:27

Nem kell ahhoz a másik partra utazni. Egy 2-3 órás utazás is odavág rendesen egy meccsnapnak, még akkor is ha ez nem egy MÁV szintű szolgáltatás.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x