Connect with us

Hír

Clowney még mindig várja az ajánlatokat, de még a szezon előtt aláírna

Josina Anderson beszélt telefonon a szabadügynök pass rusher Jadeveon Clowney-val, aki még mindig nem írt alá egy csapathoz sem és igazából olyan információk sem érkeztek, hogy közel lenne ehhez – korábban leginkább a Seahawks, a Titans és a Browns tűnt komoly érdeklődőnek.

Clowney elmondta, hogy még a szezon kezdete előtt szeretne aláírni valahova, már amennyiben minden rendben megy és időben elindul a szezon. Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy nem szűkítette le a lehetséges kérőit, még mindig nyitott minden lehetőségre és várja az ajánlatokat. Clowney továbbra is magabiztos abban, hogy mennyit is ér, illetve abban is, hogy az érdeklődők ki is tudnak ennyit fizetni, függetlenül a koronavírus által befolyásolt szezontól és annak minden velejárójától (kieső bevételek, potenciálisan csökkenő fizetési sapka).

Egyelőre úgy tűnik, hogy Clowney többre tartja magát, mint amire a csapatok tartják őt, de persze nem segíti a helyzetét, hogy sérülésből lábadozott a holtszezonban, és a koronavírus miatt nehezebb fizikai felmérőket tartani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!