Connect with us

Hír

Clowney még mindig várja az ajánlatokat, de még a szezon előtt aláírna

Josina Anderson beszélt telefonon a szabadügynök pass rusher Jadeveon Clowney-val, aki még mindig nem írt alá egy csapathoz sem és igazából olyan információk sem érkeztek, hogy közel lenne ehhez – korábban leginkább a Seahawks, a Titans és a Browns tűnt komoly érdeklődőnek.

Clowney elmondta, hogy még a szezon kezdete előtt szeretne aláírni valahova, már amennyiben minden rendben megy és időben elindul a szezon. Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy nem szűkítette le a lehetséges kérőit, még mindig nyitott minden lehetőségre és várja az ajánlatokat. Clowney továbbra is magabiztos abban, hogy mennyit is ér, illetve abban is, hogy az érdeklődők ki is tudnak ennyit fizetni, függetlenül a koronavírus által befolyásolt szezontól és annak minden velejárójától (kieső bevételek, potenciálisan csökkenő fizetési sapka).

Egyelőre úgy tűnik, hogy Clowney többre tartja magát, mint amire a csapatok tartják őt, de persze nem segíti a helyzetét, hogy sérülésből lábadozott a holtszezonban, és a koronavírus miatt nehezebb fizikai felmérőket tartani.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
M Doppelspeiche 405
M Doppelspeiche 405
3 years ago

Meg az a 3 sack 2019-ben eleg karcsu.

katonadani
3 years ago

amúgy a Brownstól annyira logikus lenne… Vernont kivágni, felszabadítani 15 milliót és odaadni mondjuk 17et Clowney-nak.

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
3 years ago

Hát a Brownstól pont hogy nem ezt várom. :)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x