Connect with us

Minden ami NFL

Dream Team – NFC South

Az NFC South álomválogatottja nem játszana unalmas mérkőzéseket, az biztos. A liga talán legjobb skill állománya és egyik legmélyebb irányító palettája mellett a kissé foghíjas secondary garancia a sok pontos meccsekre. 

Adott egy évek óta a Super Bowlért küzdő csapat, egy minden idők egyik legjobb játékosával tervezett hattyúdal, egy örökös ígéret és egy újjáépülő csapat. Mindegyik támadósorban elképesztő játékosok, így nem is csoda, hogy kissé orrnehéz lett ez az álomroster.

Irányító (2): Drew Brees

Csere: Matt Ryan, Tom Brady

Ha a szivére teszi minden Brady drukker a kezét, akkor nem lepődik meg azon, hogy nem ő a csapat kezdője, de még csak első számú cseréje sem. Eleinte a szerepeltetésén is sokat gondolkodtam, de ha már álom válogatott, akkor inkább szeretnék a csapatomban tudni egy 6-szoros győztes legendát, mint egy 6. számú safetyt.

Brees bár szintén mutat időnként hanyatló jeleket, még mindig egy kiemelkedő irányítója a ligának. Matt Ryan pedig bár egy kicsit a feledés homályába kezd merülni, továbbra is top10-es irányító, jobb napjain top5-ös produkciókkal. Taktikai szempontból a Brees-Ryan kettőssel játszanék az alapszakaszban, hogy aztán a rájátszásba vegye át a csapatot Tom és mutassa meg azt, hogy hogy is kell végigmenetelni januárban a playoffban.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!