Connect with us

Hír

“Fizetett szabadságra” küldi az NFL Deandre Bakert és Quinton Dunbart

Sok szó esett már a két jómadárról, Deandre Bakerről és Quinton Dunbarról, a Giants, illetve a Seahawks cornerbackjéről, akik májusban fegyveres rablást követtek el a vádak szerint. A legújabb hír velük kapcsolatban Ian Rapoport információi szerint az, hogy mindketten az úgynevezett Commissioner’s Exempt Listre kerültek a liga által, ami nagyjából annyit tesz, hogy fizetett szabadságra küldte őket Roger Goodell kommisszár.

Ide szokták azokat a játékosokat helyezni, akikkel kapcsolatban valamilyen eljárás folyik. A liga addig nem akarja, hogy edzhessenek vagy pályára léphessenek, amíg le nem zárul az NFL által végzett nyomozás az ügyükben. Így járt tehát a két cornerback is, azt viszont nem tudni, nagyjából mikor várható a nyomozás lezárása, így könnyen belefuthatnak a szezonba is edzés és játék nélkül.

Bakeren és Dunbaron kívül egyébként a Washington elkapója, Cody Latimer is felkerült erre a listára, akit szintén májusban tartóztattak le több vétség miatt is, köztük bántalmazás és illegálisan elsütött fegyver miatt.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Legalább lesz idejük kártyázni.

camillo 7777
3 years ago

Ha én ilyet csinálnék a munkahelyem nem küldene “fizetett szabadságra”.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

És mennyire “fizetett szabi” ez valójában?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x