Connect with us

Hír

“Fizetett szabadságra” küldi az NFL Deandre Bakert és Quinton Dunbart

Sok szó esett már a két jómadárról, Deandre Bakerről és Quinton Dunbarról, a Giants, illetve a Seahawks cornerbackjéről, akik májusban fegyveres rablást követtek el a vádak szerint. A legújabb hír velük kapcsolatban Ian Rapoport információi szerint az, hogy mindketten az úgynevezett Commissioner’s Exempt Listre kerültek a liga által, ami nagyjából annyit tesz, hogy fizetett szabadságra küldte őket Roger Goodell kommisszár.

Ide szokták azokat a játékosokat helyezni, akikkel kapcsolatban valamilyen eljárás folyik. A liga addig nem akarja, hogy edzhessenek vagy pályára léphessenek, amíg le nem zárul az NFL által végzett nyomozás az ügyükben. Így járt tehát a két cornerback is, azt viszont nem tudni, nagyjából mikor várható a nyomozás lezárása, így könnyen belefuthatnak a szezonba is edzés és játék nélkül.

Bakeren és Dunbaron kívül egyébként a Washington elkapója, Cody Latimer is felkerült erre a listára, akit szintén májusban tartóztattak le több vétség miatt is, köztük bántalmazás és illegálisan elsütött fegyver miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!