Connect with us

Hír

A Giants és a Seahawks cornerbackjét is fegyveres rablás miatt körözik

A miramari rendőrség twitteren jelentette be, hogy körözi a Giants cornerbackjét, Deandre Bakert és a Seahawks cornerbackjét, Quinton Dunbart, méghozzá fegyveres rablás miatt. Bakert még súlyos testi sértéssel is vádolják ezen kívül.

A TMZ információi szerint a két játékos egy sütögetéses buliban vett részt a Florida állambeli Miramarban szerda este, ahol egy vita alakult ki, ami elfajult, Baker pedig előhúzott egy félautomata fegyvert. Dunbar segített neki és négy drága órát és 11 ezer dollárnyi készpénzt és egyéb értékeket vittek el Baker utasítására, aki egy harmadik embert arra is utasított, hogy lőjön le valakit, aki épp besétált a buli helyszínére. Szerencsére senkit nem lőttek le végül – ha megtörtént volna, Bakert életfogytiglanra vagy halálbüntetésre is ítélhették volna.

A party résztvevői szerint előre eltervezett rablás volt, ugyanis három menekülő autó volt stratégiailag elhelyezve a helyszín körül, így egyből távozni tudtak.

A két játékos egyébként állítólag két nappal korábban bukott el szerencsejátékkal körülbelül 70 ezer dollárt egy buliban Miamiban.

Baker egyébként nem vett részt a Giants önkéntes virtuális meetingjein és edzésein a héten. Dunbar pedig tegnap reggel még videokonferenciás beszélgetést tartott újságírókkal, ahol egyébként azt találta mondani, hogy “I just want to feel wanted at the end of the day”, tehát hogy a nap végén azt szeretné, hogyha “akarnák” őt. Nos, a rendőrség most nagyon szeretné őt elkapni.

A 22 éves Bakert tavaly a Giants az első kör végén draftolta, de már akkor tudni lehetett, hogy vannak problémák a karakterével kapcsolatban, lusta volt, nem volt jó a munkamorálja, a hozzáállása. A 27 éves Dunbar tavaly 11 meccsen kezdett a Redskinsben, jól is játszott, majd idén elcserélték Seattle-be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!