Connect with us

Hír

Jamal Adams: Nem Adam Gase a megfelelő ember a Jets élére

Jamal Adams továbbra is elégedetlen a helyzetével a New York Jetsnél, most pedig beleállt a főedzőjébe és a general managerébe is egy Manish Mehtának (New York Daily News) adott interjúban. A kiváló safetynek (top50-es listánkon a 15. helyen végzett) még két év van hátra a szerződéséből, de mivel már három évet lehúzott, így jogosult hosszabbításra, az utóbbi időkben zajlott dolgok miatt viszont inkább cserét kért a csapattól (amire az engedélyt nem kapta meg).

Adamsnek különösen rosszul esett, hogy ugyan Joe Douglas general manager arról beszélt, mennyire meg akarják tartani, ennek ellenére még csak ajánlatot sem kapott a csapattól és a vezetők azt akarják, hogy bizonyítsa, teljes vállszélességgel a Jets mellett áll. Nos, első három szezonjában ez így volt, így sértőnek találja ezt a hozzáállást.

“Ez sértő volt. A belem is kihajtottam a csapatért, minden egyes nap. Az, hogy ezt mondták nekem… hű, egy kicsit sok volt.

Miért mondaná Joe Douglas, hogy karrierem végéig ide akar kötni, aztán meg még csak ajánlatot sem hajlandó tenni? Ne bullshiteljünk. Én egy egyenes ember vagyok, nem kell velem bullshitelni, mert én őszinte leszek továbbra is.”

Bárhogy is alakulnak a dolgok a szerződés kapcsán, az biztos, hogy Adam Gase-szel nem jön ki valami jól Adams. Azt mondja, hogy nem beszéltek a szezon vége óta, de igazából idény közben is alig volt kapcsolatuk. Gase azt mondta, jó a kapcsolata Adamsszel, de a jelek szerint a safety nem így látja.

“Úgy érzem, hogy nem ő a megfelelő vezér ahhoz, hogy ez a szervezet eljusson az ígéret földjére. Nagyon zavar, hogy vezérként nincs kapcsolata mindenkivel az épületben. Nem ő beszél a csapattal. Ha valami probléma van az öltözőben, akkor rábízza valamelyik másik edzőre, hogy kezelje. Ha szarul játszunk és vesztésre állunk, nem beszél az egész csapattal félidőben. Kisétál az öltözőből és ráhagyja valaki másra.”

Adams egyébként elmondta, hogy ott lesz az edzőtáborban, nem hagyja cserben a csapattársait, de ettől függetlenül olyan csapatban szeretne játszani, ahol nyerni akarnak és helyesen csinálják a dolgokat. Tegyük hozzá, hogy holdout szempontjából sok alkupozíciója nincs, hiszen ha közelebb akar kerülni a “szabadsághoz”, akkor meg kell jelennie, így kaphat egy újabb érvényes szezont.

A legjobb lehetősége a csapattól való mielőbbi távozás eléréséhez a problémázás, bármilyen hülyén is hangzik. Láthatóan ezt meg is próbálja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!